Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά στον Οξύλιθο.
Μεγάλη συγκέντρωση της Συμπολιτείας στον Οξύλιθο
Μεγάλη συγκέντρωση της Συμπολιτείας στον Οξύλιθο

Λίγο πριν πήρε τον λόγο ο Βαγγέλης Αμπελιώτης και δήλωσε ότι στηρίζει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Θανάση Μπουραντά και δήλωσε ότι ο κος Θωμάς ήρθε η ώρα να βγεί στην σύνταξη.

 

Ο κ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ, στο διάλογο που αναπτύχθηκε, επισήμανε, πως η Δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, η ίση αντιμετώπιση όλων των Δημοτών, η διαφάνεια στην Διοίκηση και την διαχείριση των Δημοτικών πραγμάτων, αποτελούν βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, που θα διαμορφώσουν μια νέα σχέση ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και τους Δημότες.

Σημείωσε, πως τα Τοπικά Συμβούλια, θα είναι η φωνή και το μάτι του Δήμου σε κάθε χωριό και θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν ουσιαστικό ρόλο μέσα από την αναβάθμιση τους και την εκχώρηση όλων των αρμοδιοτήτων που προβλέπει ο Νόμος.

Κατήγγειλε την παρούσα Δημοτική Αρχή, γιατί προσπαθώντας να καλύψει την ανυπαρξία της και την αδυναμία να εκτελέσει έργο, οικειοποιείται έργα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας και των πρώην Δημάρχων, με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις, το Λιμάνι της Κύμης, το Μυλωνοπούλειο ,την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων του Στομίου κ.λ.π.

Επισήμανε ακόμα πως τα έργα θα ήταν περισσότερα, εάν ο σημερινός Δήμαρχος είχε διάθεση συνεργασίας και δεν επέλεγε για δικούς του ανερμήνευτους λόγους, συγκρουσιακές πρακτικές,που απέτρεπαν οποιαδήποτε δυνατότητα παρέμβασης προς όφελος της περιοχής και της τοπικής οικονομίας.

Μίλησε για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ο οποίος επιφυλάσσει σημαντικό ρόλο για την ευρύτερη περιοχή της Κύμης με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, με έμφαση στον τουρισμό, την αγροτική οικονομία, το εμπόριο και τις μεταφορές με την αξιοποίηση του εμπορικού λιμανιού.

Μέσω της πραγματοποίησης μεγάλων έργων υποδομής θα ανοίξουν νέες προοπτικές για επενδύσεις με στόχο την αναβάθμιση της τοπικής οικονομίας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Δημοφιλή σήμερα

Εγκαίνια νέου καταστήματος Sugarfree στη Χαλκίδα

Εγκαίνια νέου καταστήματος Sugarfree στη Χαλκίδα

13/10/2017
Η γνωστή ελληνική εταιρεία Sugarfree σας προσκαλεί στο νέο της κατάστημα στην Χαλκίδα, Αβάντων 20 σε ένα fashion street event....
Στην Βόρεια Εύβοια ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός

Στην Βόρεια Εύβοια ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός

19/10/2017
Διήμερη επίσκεψη στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Φάνης Σπανός....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας