Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Την παραίτηση τους υπέβαλλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων που διεξήχθη τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου στο Δημαρχείο Χαλκίδας, οι μέχρι πρότινος δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Θανάση Ζεμπίλη «Γέφυρα στο Μέλλον», Λίλιαν Ζλακώνη και Βασίλης Καθαροσπόρης.
Λίλιαν Ζλακώνη, Βασίλης Καθαροσπόρης και Φιλαλήθης Κουρνής
Λίλιαν Ζλακώνη, Βασίλης Καθαροσπόρης και Φιλαλήθης Κουρνής

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Αναγνώστου, η οποία και αναγνώσθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, τόνισε: «Κύριε Πρόεδρε από σήμερα 4/4/2014 αποχωρώ από τη δημοτική παράταξη Γέφυρα στο Μέλλον και παραμένω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Επίσης παραιτούμαι από θέση ευθύνης».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η Λίλιαν Ζλακώνη, Πρόεδρος μέχρι πρότινος της ΔΟΑΠΠΕΧ, η οποία ανακοίνωσε την παραίτηση και ανεξαρτητοποιήση της λέγοντας: «Θέλω να ενημερώσω το σώμα ότι σήμερα είχα συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο στο ΔΟΑΠΠΕΧ με μοναδικό θέμα την παραίτηση μου από τη θέση της Προέδρου. Κατά τη γνώμη μου επειδή υπάρχουν θέματα πολιτικής συμπεριφοράς τα οποία με έχουν προσβάλλει και επειδή η παρουσία μου στο ΔΟΑΠΠΕΧ δημιουργεί προβλήματα στον Αντιπρόεδρο. Παραιτούμαι από δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας και γίνομαι ανεξάρτητη. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να γίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο όμως δεν προσήλθαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι πολίτες οι οποίοι το απαρτίζουν. Ήρθαν σε δύσκολη θέση και τους ευχαριστώ για τη συμπαράσταση τους, όμως οφείλω να το φέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτως ώστε να δώσω τη δυνατότητα στο Δήμαρχο να ορίσει κάποιον άλλον Πρόεδρο στη θέση μου. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργαστήκα και αυτό που έχω να καταθέσω είναι μόνο χρόνια σκληρής δουλειάς και τίποτα άλλο».

Οι παραιτήσεις τους έγιναν αποδεκτές και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης προχώρησε στην αντικατάστασή τους, ορίζοντας ως νέους Προέδρους την Ελένη Αϊδίνη και τον Σωκράτη Σκλιά.

Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Αϊδίνη αναλαμβάνει Πρόεδρος της ΔΟΑΠΠΕΧ και ο Σωκράτης Σκλιας Πρόεδρος του ΧΥΤΑ.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας