Συνάντηση με τους νέους του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα μετά την Ανάσταση ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Κύμης-Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς.

Οι νεολαίοι της περιοχής του Αλιβερίου, συζητούν με τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου για τα προβήματα, τις ανησυχίες και το μέλλον τους.

Στη σύγχρονη εποχή, που τα πάντα αλλάζουν με μεγάλες ταχύτητες, οι νέες και οι νέοι δεν μπορούν να παραμένουν θεατές παρακολουθώντας τους άλλους να σχεδιάζουν το μέλλον τους χωρίς αυτούς.

Συμμετέχουν ενεργά, δραστηριοποιούνται, και αναζητούν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν.

Δεν αποδέχονται την ποδοσφαιροποίηση της ζωής τους, την μιζέρια και την περιθωριοποίηση και αναζητούν πρωταγωνιστικό ρόλο στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τη Δευτέρα μετά την Ανάσταση, συναντώνται στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στο Αλιβέρι στις 18:30 το απόγευμα για να συζητήσουν με τον υποψήφιο Δήμαρχο για τις θέσεις της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό τον αθλητισμό, την νεανική επιχειρηματικότητα, τηναπασχόληση, καταθέτωντας τις δικές τους προτάσεις και τους δικούς τουςπροβληματισμούς.

Αντίστοιχη συζήτηση, οργανώνουν και οι νέοι της περιοχής της Κύμης, σε ημερομηνία η οποία δεν έχει ακόμα καθορισθεί.

Ακολουθείστε μας στο Google News