Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την απάντηση του έδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, στην αναφορά που ειχε καταθέσει ο βουλευτής Ευβοίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης για τη ΛΑΡΚΟ.
ΛΑΡΚΟ
ΛΑΡΚΟ

Σε απάντηση της αναφοράς του θέματος, που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο βουλευτής κ. Δ. Αναγνωστάκης, σας γνωστοποιούμε ότι η Γενική Γραμματεία Ενέργειας και Κλιματικής Αλλάγης του ΥΠΕΚΑ, κίνουμενη παντότε με γνώμονα τη συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του μεταλλουργικού εργοστασίου της Λάρυμνας, με την ταυτόχρονη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου επί του δημοσίου μεταλλείου της Λάρυμνας, προέβη, όπως είναι γνωστό, με τη νομοθετική ρύθμιση της διάταξης του άρθρου 55 παρ. 7 το ν. 4223/2013, στη συνέχιση της υφιστάμενης μίσθωσης του εν λόγω δημοσίου μεταλλείου από την εταιρεία Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ, μέχρι την εγκατάσταση του νέου επενδυτή, που θα προκύψει μετά από πλειοδοτική διαγωνιστική διαδικασία, που θα διενεργηθεί από τη ΓΓΕΚΑ για τη μίσθωση των μεταλλευτικών δικαιωμάτων του Δημοσίου.

Για όλα τα υπόλοιπα θέματα που επισήμαινονται στην από 113/2014 ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Εταιρίας ΛΑΡΚΟ Α.Ε. Μεταλλεία Εύβοιας, η ΓΓΕΚΑ δεν έχει καμία αρμοδιότητα, καθόσον άπτονται της εσωτερικής λειτουργίας της εταιρείας και των οργάνων αυτής.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Ασημάκης Γεώργιος
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας