Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας τονίζει τη σημασία που έχει η αλληλλεγγύη των σωματείων, απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθούν οι εκάστοτε εργοδοσίας, αναφορικά με την απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησε τη Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων Επισιτισμού νομού Ευβοίας, στο ξενοδοχείο Olympic Star.
Στέφανος Μπασινάς, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας
Στέφανος Μπασινάς, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας

Την Μεγάλη Παρασκευή το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Εύβοιας είχε προκηρύξει 24ωρη απεργία, με αφορμή το παράνομο άνοιγμα του Ξενοδοχείου Olympic Star στην Αμάρυνθο.

Η εργοδοσία του Ξενοδοχείου έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους του Ξενοδοχείου για (2) χρόνια τουλάχιστον.

Του Ξενοδοχείου του είχε αφαιρεθεί η άδεια από τον ΕΟΤ, είχε κοπεί το νερό από το Δήμο και το ρεύμα και το προσωπικό που απασχολούνταν δεν είχε από το νόμο τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Υπήρχαν διαπραγματεύσεις με τον υπεύθυνο του Ξενοδοχείου όπου απέβησαν άκαρπες, λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς του.

Στον έλεγχο που ακολούθησε στο Ξενοδοχείο από την Τουριστική Αστυνομία, διαπιστώθηκαν οι παρανομίες και εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον υπεύθυνο.

Οι αρπαχτές που προσπαθούν να εφαρμόσουν κάποιοι ασύδοτοι Ξενοδόχοι, μόνο κακό κάνουν στον τουρισμό και στον τόπο μας, τον δυσφημίζουν ανεπανόρθωτα και δεν θα το επιτρέψουμε με κανένα τρόπο.

Η αλληλεγγύη που έδειξαν τα Σωματεία των ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΣΕΛΜΑΝ κ.λ.π., επέδειξαν ότι είναι η απάντηση και η λύση σε όλες τις καταστροφικές απειλές.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας