Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκαν παρουσία αρκετού κόσμου και αρκετών πολιτικών προσώπων του νομού Ευβοίας, την Τετάρτη 23 Απριλίου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη στη Χαλκίδα.
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη στη Χαλκίδα
Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη στη Χαλκίδα

Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, η Λίλιαν Ζλακώνη, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, ο Νίκος Γεωργάτος, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη, ο Χρήστος Παγώνης, υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων,  ο Βασίλης Βεργέτης, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Κόρδης, δημοτικός σύμβουλος δήμου Χαλκιδέων, ο Γιάννης Σπανός, πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας, η Έλενα Βάκα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη, ο Βασίλης Καθαροσπόρης και η Αναστασία Μακαρώνα-Ψυχογιού, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Αρχικά έλαβε χώρα ο αγιασμός ενώ στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός. Έπειτα το λόγο πήρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος και παρουσίασε τα ονόματα των Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού του για το νομό της Εύβοιας.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, με αλφαβητική σειρά, είναι :

 1. Δημήτρης Αργύρης, μικροβιολόγος- βιοπαθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο ΚΑΤ, εκλεγμένος αναπληρωτής πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ειδικευόμενων Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Από την Αμάρυνθο.
 2. Νάνσυ Αρμόνη, αρχιτέκτων μηχανικός, από τη Χαλκίδα, διευθύντρια κατασκευών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υπεύθυνη διεθνών σχέσεων στο Τεχνικό Επιμελητήριο.
 3. Κώστας Βαρδακώστας, Γεωλόγος, Ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ. Από το Βασιλικό.
 4. Δημήτρης Βουρδάνος, νυν θεματικός αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Σπούδασε νομικές και οικονομικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο  Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το Δήμο Μεσσαπίων.
 5. Γεώργιος Βράκας, είναι ο πρώτος πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερέτριας, μέλος του Δημοτικού συμβούλιου και γενικός αρχηγός της αθλητικής ακαδημίας Ερέτριας από όπου κατάγεται.
 6. Σταμάτης Γκάβαλης, μηχανολόγος μηχανικός από τη Χαλκίδα, Περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος, και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδος.
 7. Μαρία Δερμιτζάκη, πτυχιούχος νοσηλεύτρια, επί σειρά ετών στο Λαϊκό νοσοκομείο, αντιπρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων, εκλεγμένη εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και στην ΑΔΕΔΥ. Από την Αυλίδα.
 8. Ιωάννης Ζάχος, πολιτικός μηχανικός, σε μεταπτυχιακό στη Διαχείριση τεχνικών έργων, πρώην πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου σπουδαστών ΤΕΙ Πάτρας, από την Ιστιαία.
 9. Γιάννης Καλτσάς, από τα Λουκίσια, συνταξιούχος δάσκαλος ,πρώην διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αντιπρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Χαλκίδας.
 10. Δαβιδία Κατσαντώντη, έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες με ειδίκευση στη Δημόσια διοίκηση και Δημόσια οικονομική. Ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση της.
 11. Λουκάς Κατσίκας, πτυχιούχος της Σιβειτανιδίου Σχολής Αθηνών, εργάστηκε επί χρόνια στη ΔΕΗ στο Αλιβέρι, διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου προσωπικού ΔΕΗ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.
 12. Γιώργος Κελαϊδίτης, επιχειρηματίας στην παραγωγή κρέατος από τη Νέα Αρτάκη, με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.
 13. Γιάννης Κοντζιάς, οδοντίατρος από την Ιστιαία, δημοτικός σύμβουλος, πρώην αναπληρωτής δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού και πρώην αντιδήμαρχος Αρτεμισίου.
 14. Βαγγέλης Κούκουζας, μέλος διοίκησης του συλλόγου βενζινοπωλών Ελλάδας,οικονομικός επόπτης του επιμελητηρίου Ευβοίας. Από το Βασιλικό.
 15. Βασίλης Κούπριζας, πολιτικός μηχανικός, μέλος της διοικούσας επιτροπής και  εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας.
 16. Άννα Κουτσούπη, από τη Σκύρο, μέλος της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Σκύρου. Υπεύθυνη της εφημερίδας ΄΄Πυγμή΄΄ και διευθύντρια ξενοδοχείου.
 17. Γιάννης Λαλανίτης, έμπορος αγροτικών προϊόντων από την Νέα Αρτάκη, πρώην δημοτικός σύμβουλος Νέας Αρτάκης, μέλος του Δ.Σ του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ευβοίας και εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.
 18. Χρήστος Μεγαρίτης, απόφοιτος της σχολής Εμποροπλοιάρχων Νέας Μηχανιώνας. Εργάστηκε ως καπετάνιος του εμπορικού Ναυτικού. Κάτοικος Αλιβερίου, με δραστηριότητα στα υπεραστικά ΚΤΕΛ.
 19. Γιάννης Μεϊντάνης, Διευθυντής καταστήματος τράπεζας στο Αλιβέρι Ευβοίας, απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά , με μεταπτυχιακό στο Ηλεκτρονικό εμπόριο από το Kingston University.
 20. Αφροδίτη Μηλίδου, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από τη Χαλκίδα με καταγωγή την Κύμη και την Αρτάκη.
 21. Στέφανος Μπεχράκης, μηχανολόγος μηχανικός, από τη Χαλκίδα, Σύμβουλος τοπικής ενότητας  Χαλκίδας, πρώην πρόεδρος της επιτροπής Επαγγελματικών Θεμάτων και Ασφαλιστικού του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
 22. Όλγα Χαλδούπη-Μπόκαρη , μηχανολόγος μηχανικός , από το Αλιβέρι, προϊσταμένη του τμήματος καθαριότητας-ανακύκλωσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
 23. Ηλίας Μπουρμάς, μάχιμος δικηγόρος στην Χαλκίδα , αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας και πρώην υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.
 24. Ασημίνα Παπαναστασίου, πτυχιούχος της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου της Ουαλίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Δικηγόρος στη Χαλκίδα.
 25. Χρήστος Ραγιάς, πολιτικός μηχανικός, από την Αμάρυνθο Ευβοίας, υπεύθυνος προγραμματισμού του Δήμου Ερέτριας και πρώην αντιδήμαρχος Ερέτριας.
 26. Βούλα Σιδεράκη, επαγγελματίας, από την Κύμη, απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ  Χαλκίδας, και συνεχιστής της οικογενειακής της παράδοσης στα γλυκά Κύμης.
 27. Σταύρος Φώτου, οικονομολόγος από τη Χαλκίδα και την  Αιδηψό, χρηματιστής, πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδος.
 28. Ζάχος Χατζηνικολής, μάχιμος δικηγόρος από την Κάρυστο και πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και δημόσιας διοίκησης, πρώην Νομαρχιακός σύμβουλος Ευβοίας.
 29. Ανέστης Ψαρρός, Δήμαρχος Λίμνης- Μαντουδίου- Αγίας Άννας, τοπογράφος στο επάγγελμα.

Με το πέρας της παρουσίασης των ονομάτων ο Κώστας Μπακογιάννης επισήμανε ότι θα εντείνουν τις προσπάθειες για να αλλάξει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενώ επιβεβλημένη ανάγκη για να έρθει η αλλαγή είναι να πάρουν οι πολίτες την κατάσταση στα χέρια τους. «Μπορούμε να αλλάξουμε τη Στερεά. Μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για άλλη μία φορά έκανε λόγο για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Εύβοια στην Περιφέρεια και τις αναπτυξιακές της δυνατότητες.

Ακολούθησε η επαφή του Κώστα Μπακογιάννη με πολίτες και τους υποψήφιους, ευχόμενοι ο ένας στο άλλον καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον εκλογικό αγώνα τους.
Δημοφιλή σήμερα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά»

18/6/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 2η Έκθεση «Κρασί-Μέλι-Λάδι & Ελιά», που θα πραγματο...
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις εγγραφές των παιδιών σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις εγγραφές των παιδιών σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Χαλκιδέων

18/6/2018
Από τον Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης το...
Ανεξάρτητοι Έλληνες Στερεάς: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία

Ανεξάρτητοι Έλληνες Στερεάς: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία

18/6/2018
Σε δύο ταμπλό οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Στερεάς που στηρίζουν και την κυβέρνηση και είναι...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας