Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε λειτουργία τέθηκαν ξανά οι λογαριασμοί του Μπάμπη Γκαρούτσου στο Facebook μετά από το ξαφνικό κλείσιμο τους, ενώ στην επιστολή του ο Μπάμπης Γκαρούτσος κάνει λόγο για νίκη και δικαίωση.
Μπάμπης Γκαρούτσος
Μπάμπης Γκαρούτσος

Η επιστολή του είναι η ακόλουθη:

Νίκη όχι μόνο, δική μου αλλά και της χαμένης μας αξιοπρέπειας σαν Έλληνες σαν Έθνος. Ενώ οι διαχειριστές του face book με διέγραψαν, διότι με μπλόκαραν άτομα, με μόνο σκοπό την ταπείνωση - την κοπή του λόγου μου, έπραξα όλες τις επιτρεπόμενες κινήσεις, ώστε να επικοινωνήσω με την δυνατότητα του email με τους διαχειριστές του facebook. Δίνοντας προσωπικά μου στοιχεία, τηλ. κ.τ.λ. έγιναν από αόρατα - ορατά στους χρήστες τα 2 μου προφίλ και πριν λίγες ώρες μου επέτρεψαν να λειτουργώ ξανά τους 2 λογαριασμούς μου.

Ο φόβος σας η τρομοκρατία σας δεν πέρασε... Καθαρότητα πνεύματος - λόγου επανέκτησα με τις ενέργειές μου, ξανά τους 2 λογαριασμούς μου, διότι δεν υπήρχε τίποτα το παράνομο και προσβλητικό.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι η αδικία έλαβε τέλος, με ταλαιπώρησαν, με πλήγωσαν αλλά πάλι ελεύθερα θα πετώ, η νίκη είναι νίκη δημοκρατίας, ένα μήνυμα σε όλους τους λογοφοβικους-τους δυνάστες, όχι κύριοι η δημοκρατία ζει, η δημοκρατία είναι μέσα μας.

Μπάμπης Γκαρούτσος

πτυχιούχος Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων

ιδιωτ. υπάλληλος

υποψ. τοπικός σύμβουλος Μονοδρίου

υποψ. Δήμαρχος Δέσποινα Μαρίνου
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας