Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Χειμάρας, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που διεξήχθη την Πέμπτη 24 Απριλίου στη Λαμία.
Αθανάσιος Χειμάρας
Αθανάσιος Χειμάρας

Η τοποθέτηση του είναι η ακόλουθη:

Έχει εγκριθεί από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φθιώτιδας η πλήρης μελέτη του Νέου Διοικητηρίου Λαμίας και έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο για την ανέγερσή του σε τμήμα του στρατοπέδου « Τσαλτάκη » του Δήμου Λαμίας , εμβαδού 35 στρεμμάτων με απόφαση του τότε υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.     

Η μελέτη του κτιρίου περιλαμβάνει γραφεία για την στέγαση 780 δημοσίων υπαλλήλων, με βοηθητικούς χώρους και κατάλληλη αίθουσα συγκεντρώσεων, συνολικού εμβαδού κυρίων χώρων 20.000 τετραγωνικών μέτρων και 5.000 τετραγωνικών μέτρων βοηθητικών χώρων.

Για την υλοποίησή του η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση με την αριθ. 42/24.03.2008 απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, απευθύνθηκε στην Ειδική Γραμματεία Σύμπραξης Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα ( ΣΔΙΤ ) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και πέτυχε την υπαγωγή του στις διατάξεις του Ν. 3389/ 2005 για τη διεξαγωγή Δημόσιου Διαγωνισμού Ανάθεσης υλοποίησης του έργου « Μελέτη , Χρηματοδότηση, Κατασκευή και Τεχνική Διαχείριση των κτιρίων Διοικητηρίων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Φθ/δας και Αχαΐας».

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2009 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ελέγχου των συμμετεχόντων αναδόχων και η επόμενη φάση του διαγωνισμού ήταν να ανοιχτούν οι οικονομικές προσφορές για την ανάθεση του έργου και την υπογραφή σύμβασης.

Στις 18.09.2009 ανεβλήθη η διαδικασία από την Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ, λόγω προκήρυξης εκλογών .

Με τη νέα Κυβέρνηση ακυρώθηκε το έργο
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας