Με επιστολή του ο υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Μονοδρίου με το συνδυασμό της Δέσποινας Μαρίνου Μπάμπης Γκαρούτσος, καυτηριάζει τις τακτικές ορισμένων εκ των υποψηφίων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, οι οποίοι κοντράρονται στο να κερδίσουν εντυπώσεις και όχι στις θέσεις τους για τα προβλήματα του τόπου.

Κόντρα εντυπώσεων

Πρώτη φορά βλέπω, σε προεκλογική περίοδο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, να έχουν όχι κόντρα για τις θέσεις τους, αλλά κόντρα εκδηλώσεων, με πάρτι νεολαίας, με κάλεσμα γνωστών τραγουδιστών, ακόμα και στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου κάλεσαν μεγάλο όνομα της μουσικής σκηνής.

Μήπως άφησαν την ουσία, άφησαν τα προβλήματα και άρχισαν τα γλέντια, πραγματικά η τακτική για να πάρουν την ψήφο μας, με φοβίζει, διότι τις δύσκολες εποχές που ζούμε όλα αυτά είναι μια κοινωνική πρόκληση. Έργα – ιδέες οράματα, πρόγραμμα που είναι εφικτό να γίνει, όχι τακτικές της αρχαίας Ρώμης, όχι μόνο θέαμα και ουσία χαμένη…

Εκλογές είναι για τον δημαρχιακό θώκο, ας προσγειωθούμε στην ωμή πραγματικότητα, ας δώσουμε στον νέο πρόγραμμα και λύσεις για εργασία, όχι ποτό και show για να το ξεγελάμε, η ουσία μας, χάθηκε και οι χοροί καλά κρατούν.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΜΠ. ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚ. & ΔΙΑΧΕΙΡ. ΕΡΓΩΝ Α.Τ.Ε.Ι ΛΑΡΙΣΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Τ.Σ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Ακολουθείστε μας στο Google News