Με επιστολή του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κύμης και υποψήφιος με το συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» Άγγελος Μαργέλης, εκφράζει την άποψη του για τον υποψήφιο δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, αναφορικα με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Συμπολίτειας που πραγματοποιήθηκαν στην Κύμη.

Υποχρεωτικά λόγω γειτνιάσεως του σπιτιού μου με το εκλογικό κέντρο της Συμπολιτείας στην Κύμη, είχα την ατυχία να παρακολουθήσω ακουστικά αλλά και λόγω διελεύσεως και οπτικά τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν.

Δεν θα αναφερθώ στην κριτική που πραγματοποίησε ο κ. Μπουραντάς στα έργα που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Θωμάς και οποίος έτσι μας τα θύμισε, πολλά ρε παιδί μου, είναι θέμα άλλων να απαντήσουν αν και δεν νομίζω ότι χρήζουν απαντήσεως, αλλά θα αναφερθώ σε τρία(3) θέματα που μου έμειναν.

1. Παρακολουθήσαμε και χωρίς την θέλησή μας, μια ομιλία ενός υπερήλικα ανθρώπου, χείριστου ομιλητή και κουρασμένου, που επαναλάμβανε  λέξεις, έχανε τον ρυθμό και το ακροατήριο.(…λοιπόν, ….μπορεί,…ίσως…)

2. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα φέρει στην αντιπολίτευση του Δήμου, ότι αποτυχημένο υπήρχε στα αζήτητα της τοπικής κοινωνίας.

3. Η μεγαλύτερη απογοήτευση για τον ομιλητή, είναι να βλέπει το ακροατήριο να φεύγει στα μισά της ομιλίας. Έμειναν μόνο οι υποψήφιοι, προφανώς επειδή θα ανακοίνωνε τα ονόματά τους, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι και αυτοί έμειναν όλοι.

Ας βρεθεί ένας από τους ακροατές του κ. Μπουραντά, να μου πει ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εκδήλωση,  ότι κατάλαβε κάτι από το πρόγραμμά του, ότι έμεινε ευχαριστημένος από την προσέλευση. Αυτά.

κ. Μπουραντά, συγχαρητήρια  για την προσπάθεια, αλλά χάσατε!

Ακολουθείστε μας στο Google News