Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ερέτριας δίνει τις απαντήσεις της, για το θέμα του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας και καταγγέλλει για άλλη μια φορά τις δηλώσεις του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης:
Σχεδιασμός της Παρέμβασης (Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας).
Σχεδιασμός της Παρέμβασης (Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας).

"Πολλοί μας κατηγόρησαν ότι δε θέλουμε να γίνει η αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου, άλλοι μας κατηγόρησαν ότι θέλουμε να δώσουμε τα χρήματα που προορίζονται (δήθεν...) για την Ερέτρια στη Λάρισα αλλά κυρίως μας κατηγόρησαν ότι ίσως να αντιδράσαμε βιαστικά, υπερβολικά ή ακόμη και με βάση το στενό κομματικό όφελος!

Και ρώτω! Εσείς πως θα αντιδρούσατε κύριοι? Όταν το mail μας είχε κατακλυστεί τόσο με καταγγελίες για το εν λόγω ζήτημα αλλά κυρίως με έγγραφα από το ΚΑΣ που αποδείκνυαν τα λεγόμενά τους τί ακριβώς έπρεπε να κάνουμε? Να σιωπήσουμε και να αφήσουμε τον κ Μαρκόπουλο ανενόχλητο να παραπληροφορεί τους πάντες?

Το ίδιο έκανε και χθες βράδυ στην κορύφωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ερέτριας προς τιμήν του Κ. Καναρη. Ήρθε, και στο χαιρετισμό που απηύθυνε μας ενημέρωσε για την ένταξη του έργου στο Ταμείο Πιστώσεων Αρχαιολογικών Έργων. Εκεί για άλλη μία φορά μας απέδειξε πόσο ψεύτης ή αδαής είναι επί του θέματος! Μας μίλησε για "μελέτη πολλών, πολλών πολλών σελίδων" η οποία υπάρχει! Έντάξει κύριε Μαρκόπουλε, αν υπάρχει μελέτη ενημερώστε και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο μόνο γιατί προφανώς δεν το γνωρίζουν!!

Στην εισήγηση η οποία εισήχθη προς ψήφιση μόλις την προηγούμενη εβδομάδα αναφέρεται ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 3 μελέτες για τη αναστήλωση. Ωστόσο αυτό που παραμένει ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι προτείνεται η αποκατάσταση σε πρώτη φάση(?!) 8-10 σειρών εδωλίων. Δηλαδή με βάση ποια μελέτη θα γίνει η εν λόγω αποκατάσταση? Ούτε καν τον ακριβή αριθμό των σειρών δε γνωρίζουμε. Μπορεί να είναι 8, μπορεί να είναι 9 και αν είμαστε τυχεροί, ίσως να είναι και 10...

Για προσπαθήστε να μας πείσετε τώρα κύριε Μαρκόπουλε για τη "μελέτη πολλών, πολλών πολλών σελίδων..."

Σχεδιασμός της Παρέμβασης (Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας)
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ (3/8/2009 5:36:51 μμ)
Τελικά σύμφωνα με κάποιους σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν υπάρχει, ούτε μελέτη αναστήλωσης για το αρχαίο θέατρο Ερέτριας. Σύντροφοι εσείς δεν μας εξηγήσατε τι προτάσεις έχετε, εκτός της παθητικής άρνησης και της σπίλωσης κάθε ενέργειας εκτός των πέντε σημείων του Γ.Α.Π.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας