Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ανοικτή επιστολή στους δημότες του δήμου Ερέτριας απέστειλε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ορθή Πορεία» αναφορικά με τη συνεργασία του με το Δήμαρχο Ερέτριας Βασίλης Βελέντζα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Νίκος Φατούσης
Νίκος Φατούσης

Αγαπητές/οι συμπολίτισσες - συμπολίτες,

επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για την πατρίδα μας και για τον τόπο μας, θεώρησα από την αρχή που έθεσα υποψηφιότητα ως δήμαρχος, για τον Καλλικρατικό Δήμο Ερέτριας, ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το κοινό συμφέρον είναι αδιάφοροι για τις καρέκλες.

Με λύπη μου στη συνέχεια, μετά από επικοινωνία που είχα με τους επικεφαλής των δύο συνδυασμών, την κα Αμφιτρίτη Αλημπατέ και τον κ. Νίκο Γουρνή, με δική μου πρωτοβουλία και μάλιστα αρκετές φορές, διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να βρεθεί μία κοινή συνισταμένη, να συνενωθούν οι προαναφερόμενοι συνδυασμοί που είχαν την πρόθεση να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο, σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, που να περιέχει ένα ενιαίο πρόγραμμα, με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

Η προσπάθεια αυτή έγινε, όχι επειδή εγώ δεν είχα σχηματίσει συνδυασμό, όπως ενδεχομένως βολεύει κάποιους να ισχυρίζονται, αλλά γιατί πιστεύω στο ρητό: «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Μετά τις άκαρπες αυτές προσπάθειες επί δύο σχεδόν μήνες, και τις αρνητικές απαντήσεις των ως άνω επικεφαλής των συνδυασμών, μετά από παρότρυνση των πατριωτών μου και των μελών του συνδυασμού (42 άτομα), αποφάσισα, να συζητήσω τη συνεργασία με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ερέτριας, Βασίλη Βελέντζα, πτεράρχου ε.α.

Αφού συζητήσαμε επί αρκετές μέρες όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας , εξασφαλίζοντας την ειλικρινή και απρόσκοπτη συνεργασία, ενημέρωσα τους συνεργάτες μου σχετικά και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του κ. Βελέντζα.

Αφενός, ο κ. Βελέντζας αποδέχτηκε τα θέματα που συζητήσαμε και αφετέρου, τον αριθμό των υποψηφίων του συνδυασμού μου που θα συνεργαστούν και θα συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον, με την ειλικρίνεια που μας διακρίνει, ως πρώην ανώτατοι αξιωματικοί, ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο, για την ανάδειξη και πρόοδο του Δήμου μας, προς όφελος των δημοτών, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και κομματικές ταμπέλες, με γνώμονα: διαφάνεια- τιμιότητα- ειλικρίνεια και επικοινωνία με τον πολίτη!

Αγαπητές/οι, φίλες και φίλοι ζητώ την επιβράβευση των προαναφερόμενων κινήσεων μου, με την ψήφο σας στον ενιαίο συνδυασμό, στις 18 Μαΐου ώστε όλοι μαζί, να εργαστούμε για έναν καλύτερο δήμο όπως αρμόζει στους δημότες και την ιστορία του.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Νίκος Χ. Φατούσης

Ναύαρχος ε.α.

Περιφερειακός σύμβουλος Στ. Ελλάδας (Ν. Εύβοιας)
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας