Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Κρυσταλλία Καλαχάνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και είναι πτυχιούχος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην υδατοσφαίριση. Η Κρυσταλλία Καλαχάνη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Χαλκιδέων, με τον συνδυασμού του Χρήστου Παγώνη "Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας".
Η Κρυσταλλία Καλαχάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Χρήστο Παγώνη
Η Κρυσταλλία Καλαχάνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Χρήστο Παγώνη

Τα τελευταία 4 έτη εργάζεται στα Εκπαιδευτήρια ΑΛΦΑ. Κατέχει επίσημη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στην Κλασσική Κολύμβηση και στην Υδατοσφαίριση.
Διετέλεσε καθηγήτρια Αεροβικής Γυμναστικής σε διακεκριμένα γυμναστήρια και μέλος αγωνιστικής ομάδας “Gymnastica” και είναι κάτοχος πτυχίου επαγγελματία ναυαγοσώστη.

Η Κρυσταλλία Καλαχάνη είναι Πανελληνιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών – Υδατοσφαίρισης, με συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα μέχρι το 2004. Υπήρξε αθλήτρια της Ολυμπιακής Ομάδας στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Από το 1996 μέχρι το 2003 εργάστηκε στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Κολλέγιο Αθηνών), στα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» και στο Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος.

Από το 2005 εως το 2014 διετέλεσε αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Γυμνάσιο Χαλκίδας στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Για 8 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2004 εως το 2012 ήταν η προπονήτρια στις ομάδες Παίδων, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών και Γυναικών στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας