Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Παύλος Γεωργιάδης και το κίνημα Slow Food θ βρίκονται την Κυριακή 4 Μαΐου στη Γιορτή Σπόρων στο Σκουντέρι. Βασικό Θέμα της ομιλίας του θα είναι «Διατροφικές Κοινότητες όλου του κόσμου ενωθείτε».
Ο Παύλος Γεωργιάδης και το κίνημα Slow Food στη Γιορτή Σπόρων στο Σκουντέρι
Ο Παύλος Γεωργιάδης και το κίνημα Slow Food στη Γιορτή Σπόρων στο Σκουντέρι

Λίγα λόγια για τον Παύλο Γεωργιάδη:

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και είναι ο εμπνευστής της Συντροφιάς Slow Food Θράκης. Επαγγελματικά ειδικεύεται στην Εθνοβιολογία, με ερευνητική εμπειρία στην Ινδία, την Ταϋλάνδη και την Κίνα. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου με πτυχίο στην Βοτανική και μεταπτυχιακό στην Βιοποικιλότητα και Ταξινόμηση Φυτών. Αναζητώντας ένα διεπιστημονικό πεδίο για εφαρμογή της εμπειρίας του στην Βοτανική, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο Hohenheim στη Στουτγάρδη για ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στην Προστασία του Περιβάλλοντος & Αγροτική Παραγωγή, ενώ τώρα ολοκληρώνει το διδακτορικό του στις Κοινωνικές Επιστήμες του Αγροτικού Τομέα. Έχοντας εργαστεί με διατροφικές και αγροτικές κοινότητες σε περισσότερες από 10 χώρες, ασχολείται με θέματα διατροφικής ηθικής, βιώσιμης πολιτικής και αειφορίας και συμμετέχει σε διεθνή δίκτυα νέων που προωθούν την καλή, καθαρή και δίκαια διατροφή.




Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας