Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Για 8η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνεχίζει τη προσπάθεια του για την εξάπλωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη Χώρα μας καλώντας την Τοπική αυτοδιοίκηση, με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, να εντείνει τις προσπάθειες που ήδη κάνει, για την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Σκυταλοδρόμοι μοτοσικλετιστές μεταφέρουν το μήνυμα της αιμοδοσίας στην Εύβοια
Σκυταλοδρόμοι μοτοσικλετιστές μεταφέρουν το μήνυμα της αιμοδοσίας στην Εύβοια

Οι επισκέψεις του Συλλόγου στις πόλεις γίνονται με μοτοσυκλέτες, θέλοντας να δείξουν το πόσο επείγει αυτή η προσπάθεια.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθεί τόσο στη Νότια Εύβοια όσο και στα Ψαχνά και στη Χαλκίδα.

Τις προηγούμενες χρονιές οι σκυταλοδρόμοι μοτοσυκλετιστές επισκέφτηκαν αρκετούς Δήμους στην Αττική και στην Περιφέρεια μεταφέροντας μαζί με την σκυτάλη και ένα Μήνυμα, ένα μήνυμα ανθρωπιάς ένα μήνυμα αγάπης.

Και μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο και φάνηκε και από τις μικρότερες ελλείψεις αίματος, που είχαν όλα αυτά τα χρόνια στις περιοχές και Δήμους που είχαν επισκεφτεί. Στοχεύουν να μειωθούν ακόμη περισσότερο, θα ταρακουνήσουν και φέτος, λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα και θα κάνουν πραγματικότητα το όνειρο όλων μας να γίνει η Χώρα αυτάρκης σε αίμα και παράγωγα αυτού αξιοποιώντας και άλλες ανεκμετάλλευτες μέχρι σήμερα δεξαμενές αίματος, όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μάλιστα τώρα πριν από τις εκλογές, τους τοπικούς άρχοντες και τους υποψήφιους Δημάρχους θα τους καλέσει ο Σύλλογος να δεσμευτούν ότι στις προτεραιότητες τους θα είναι και η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Σε κάθε Δήμο που θα επισκεφθούν θα παραδώσουν τη Σκυτάλη στον Τοπικό Δήμαρχο αλλά και με την παρουσία των υποψηφίων Δημάρχων της περιοχής και άλλων φορέων.

Πρόγραμμα σκυταλοδρομίας στη Ν. Εύβοια

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Κάρυστος Λιμάνι 10:30

Κύμη Πλατεία 13:30

Αλιβέρι Πλατεία 17:30

Αμάρυνθος στην πορεία μας για Ερέτρια

Ερέτρια Λιμάνι 20:00

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ψαχνά Πλατεία 10:30

Χαλκίδα, Κόκκινο Σπίτι 13:00 (εκεί θα πραγματοποιηθεί και Εθελοντική Αιμοδοσία).

Στην ίδια επιστολή ο Σύλλογος παρακαλεί η προσπάθειά τους να τύχη και της δικιά σας συμπαράστασης . Το κομβόι τους θα αποτελείτε από 60 -70 μοτοσυκλέτες, δηλαδή γύρω στα 150 άτομα.

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Γραμμένος
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας