Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε μια ανοιχτή συγκέντρωση, στην πλατεία των Κριεζών, οι Δημότες του Δήμου Δυστίων, έστειλαν το δικό τους δυναμικό μήνυμα Νίκης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Συμπολιτεία
Συμπολιτεία

Η πλατεία γέμισε ασφυχτικά, θυμίζοντας προεκλογικές συγκεντρώσεις, άλλων εποχών, όταν οι πολίτες συμμετείχαν με ιδιαίτερη ζέση. Αυτή η μαζική παρουσία καταδεικνύει πως οι πολίτες επανέρχονται στο προσκήνιο, αποφασισμένοι να βάλουν την δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις που αφορούν τα Δημοτικά πράγματα και το δικό τους μέλλον.

Λίγο νωρίτερα , στα Λέπουρα, ο κ. Μπουραντάς, μίλησε στους κατοίκους, στην μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί στο χωριό τους, σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες.

Αυτές οι συγκεντρώσεις πιστοποιούν την βεβαιότητα της Νίκης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, η οποία είναι Νίκη του λαού του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Απευθυνόμενος στους Δημότες της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Μπουραντάς, υπογράμμισε πως η πρώτη και ουσιαστική Νίκη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η ενότητα πολιτών με διαφορετική πολιτική προέλευση, που έχουν όμως μια κοινή αγωνία, για το μέλλον και την προοπτική του Δήμου, που αρνούνται να υποταχθούν σε αντιδημοκρατικές πρακτικές , που αντιστέκονται σε λογικές απειλών, ύβρεων και τρομοκρατίας που μετέρχεται η σημερινή Δημοτική Αρχή που προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία.

Κατήγγειλε την αδιαφάνεια που επικρατεί στην διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, στην απραξία και την ανικανότητα που την διακρίνει και στην ουσιαστική υποβάθμιση των θεσμικών λειτουργιών με κορυφαία την κατάργηση στην πράξη των Τοπικών Συμβουλίων.

Αναφέρθηκε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησε ως Νομάρχης και αντιπεριφερειάχης για ζητήματα της περιοχής (γήπεδο Κριεζών , μελέτες διαχείρησης της Λίμνης του Δύστου, περιβαλλοντική μελέτη του υγροβιότοπου, μελέτη παράκαμψης των Κριεζών, προσθήκες αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο, εργασίες στο Γυμνάσιο, πεζοδρόμηση των οδών ,συντήρηση οδικού δικτύου κ.λ.π.)

Για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, έβαλε ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση του ΣΧΟΑΠ, μέσω του οποίου θα υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί ένας στρατηγικός σχεδιασμός που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και το ανθρώπινο δυναμικό, για την δημιουργία θέσεων εργασίαςκαι τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που έχει έντονα απασχολήσει την περιοχή, είπε πως θα αντιμετωπισθούν από μηδενική βάση με επιστημονικά κριτήρια, με απόλυτη διαφάνεια και συμμετοχή της κοινωνίας στην τελική απόφαση.

Τόνισε ακόμα πως θα αξιοποιηθούν τα δημοτικά κτίρια με την φιλοξενία υπηρεσιών και δεν θα δαπανώνται χρήματα για την ενοικίαση χώρων που πολλές φορές ανήκουν σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος ο κ. Μπουραντάς παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για το Διαμέρισμα του Δήμου Δυστίων και τους υποψηφίους του Τοπικού Συμβουλίου Κριεζών.
Δημοφιλή σήμερα

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο στον Άγιο Στέφανο

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο στον Άγιο Στέφανο

18/07/2017
Από τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουλίου οι εργασίες κατασκευής ισόπεδ...
Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμάτων υποσχέθηκε από τη Χαλκίδα ο Σωκράτης Φάμελλος

Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμάτων υποσχέθηκε από τη Χαλκίδα ο Σωκράτης Φάμελλος

18/07/2017
Υπόσχεση για τη δρομολόγηση κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (Μ.Ε.Α.) στη Χαλκίδα, έ...
Η Λίνα Σπανού για την παύση της για 20 ημέρες από τα καθήκοντα της

Η Λίνα Σπανού για την παύση της για 20 ημέρες από τα καθήκοντα της

18/07/2017
Το δικό της μήνυμα, με αφορμή και την πρωτόδικη απόφαση του Πειθαρχικού για το θέμα των καντινών, απέστειλε η Δήμαρχος...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας