Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε μια ανοιχτή συγκέντρωση, στην πλατεία των Κριεζών, οι Δημότες του Δήμου Δυστίων, έστειλαν το δικό τους δυναμικό μήνυμα Νίκης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Συμπολιτεία
Συμπολιτεία

Η πλατεία γέμισε ασφυχτικά, θυμίζοντας προεκλογικές συγκεντρώσεις, άλλων εποχών, όταν οι πολίτες συμμετείχαν με ιδιαίτερη ζέση. Αυτή η μαζική παρουσία καταδεικνύει πως οι πολίτες επανέρχονται στο προσκήνιο, αποφασισμένοι να βάλουν την δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις που αφορούν τα Δημοτικά πράγματα και το δικό τους μέλλον.

Λίγο νωρίτερα , στα Λέπουρα, ο κ. Μπουραντάς, μίλησε στους κατοίκους, στην μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί στο χωριό τους, σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες.

Αυτές οι συγκεντρώσεις πιστοποιούν την βεβαιότητα της Νίκης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, η οποία είναι Νίκη του λαού του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Απευθυνόμενος στους Δημότες της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Μπουραντάς, υπογράμμισε πως η πρώτη και ουσιαστική Νίκη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η ενότητα πολιτών με διαφορετική πολιτική προέλευση, που έχουν όμως μια κοινή αγωνία, για το μέλλον και την προοπτική του Δήμου, που αρνούνται να υποταχθούν σε αντιδημοκρατικές πρακτικές , που αντιστέκονται σε λογικές απειλών, ύβρεων και τρομοκρατίας που μετέρχεται η σημερινή Δημοτική Αρχή που προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία.

Κατήγγειλε την αδιαφάνεια που επικρατεί στην διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, στην απραξία και την ανικανότητα που την διακρίνει και στην ουσιαστική υποβάθμιση των θεσμικών λειτουργιών με κορυφαία την κατάργηση στην πράξη των Τοπικών Συμβουλίων.

Αναφέρθηκε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησε ως Νομάρχης και αντιπεριφερειάχης για ζητήματα της περιοχής (γήπεδο Κριεζών , μελέτες διαχείρησης της Λίμνης του Δύστου, περιβαλλοντική μελέτη του υγροβιότοπου, μελέτη παράκαμψης των Κριεζών, προσθήκες αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο, εργασίες στο Γυμνάσιο, πεζοδρόμηση των οδών ,συντήρηση οδικού δικτύου κ.λ.π.)

Για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, έβαλε ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση του ΣΧΟΑΠ, μέσω του οποίου θα υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί ένας στρατηγικός σχεδιασμός που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και το ανθρώπινο δυναμικό, για την δημιουργία θέσεων εργασίαςκαι τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, που έχει έντονα απασχολήσει την περιοχή, είπε πως θα αντιμετωπισθούν από μηδενική βάση με επιστημονικά κριτήρια, με απόλυτη διαφάνεια και συμμετοχή της κοινωνίας στην τελική απόφαση.

Τόνισε ακόμα πως θα αξιοποιηθούν τα δημοτικά κτίρια με την φιλοξενία υπηρεσιών και δεν θα δαπανώνται χρήματα για την ενοικίαση χώρων που πολλές φορές ανήκουν σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος ο κ. Μπουραντάς παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για το Διαμέρισμα του Δήμου Δυστίων και τους υποψηφίους του Τοπικού Συμβουλίου Κριεζών.
Δημοφιλή σήμερα

Έκλεψαν τα δέντρα που φύτεψαν οι μαθητές στην Δροσιά Χαλκίδας

Έκλεψαν τα δέντρα που φύτεψαν οι μαθητές στην Δροσιά Χαλκίδας

19/03/2018
Ούτε την προσπάθεια των μικρών μαθητών του Γυμνασίου Δροσιάς δεν σεβάστηκαν κάποιοι “αμετανόητοι”, οι οποίοι εξαφάνισαν μεγάλο α...
Εορταστίκο Ωράριο Εμπορικών Καταστημάτων Χαλκίδας για το Πάσχα 2018

Εορταστίκο Ωράριο Εμπορικών Καταστημάτων Χαλκίδας για το Πάσχα 2018

21/03/2018
Ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων τα Εμπορικά Καταστήματα της Χαλκίδας και με εορταστικό ωράριο όλη την Μεγάλη Εβδομάδα....
Δύο πυρκαγιές σε Ψαχνά και Ερέτρια κατέσβησε η Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας

Δύο πυρκαγιές σε Ψαχνά και Ερέτρια κατέσβησε η Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας

19/03/2018
Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, κατέσβησε δύο πυρκαγιές σε Ψαχνά κα...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας