Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το μήνυμα της νίκης απέστειλε τη Δευτέρα 5 Μαΐου το βράδυ τόσο στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου όσο και στις δηλώσεις του στο Eviaportal.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Χρήστος Παγώνης
Χρήστος Παγώνης

Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ο Χρήστος Παγώνης έδωσε το έναυσμα, ώστε η 19η Μαΐου να είναι η ημέρα της αλλαγής και της ανατροπής για το μέλλον του Δήμου Χαλκιδέων.

Ερωτώμενος δε για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους δημότες Χαλκίδας, για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, ο Χρήστος Παγώνης δήλωσε στο Eviaportal: «Στις εκλογές που έρχονται θα κριθεί το μέλλον της πόλης. Το γεγονός αν θα πάμε με άλλους ρυθμούς στην ανάπτυξη της περιοχής ή θα μείνουμε στάσιμοι. Ο κόσμος πιστεύω σήμερα επέλεξε να αλλάξουμε τους ρυθμούς και να πάμε γρήγορα στην ανάπτυξη της περιοχής είτε πρόκειται για τον τομέα του πολιτισμού, είτε για τον τομέα του αθλητισμού, είτε για τις υποδομές. Διότι χωρίς υποδομές δεν υπάρχει προοπτική για την πόλη. Μέχρι σήμερα έχουμε μείνει αρκετά χρόνια πίσω. Διάφορες σκοπιμότητες περιόρισαν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί η πόλη.

Με αυτή την έννοια είναι μεγάλη ευκαιρία για την πόλη σήμερα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε απόψε με την προσέλευση του κόσμου και έτσι είμαι αισιόδοξος ότι μετά τις εκλογές, στις 19 Μαΐου θα είμαστε η δημοτική αρχή που θα βάλει το λιθαράκι, ώστε να αλλάξει ρότα η πορεία ολόκληρου του δήμου».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας