Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ένωση Πολυτέκνων Κύμης και Περιχώρων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κατάρτισης και Συμβουλευτικής «ΔΙΑΔΡΑΣΗ» ενημερώνουν ΟΛΟΥΣ τους άνεργους της περιοχής, ηλικίας άνω των 18 για ένα νέο πρόγραμμα επιχορηγούμενης επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης «voucher», ενώ αναλαμβάνουν και την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.  
Επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων άνω των 18 από την Ένωση Πολυτέκνων Κύμης και Περιχώρων
Επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων άνω των 18 από την Ένωση Πολυτέκνων Κύμης και Περιχώρων

Σκοπός είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων άνω των 18 στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτηση τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Συγκεκριμένα, παρέχεται επιδοτούμενη θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών, καθώς και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα διάρκειας 500 ωρών, με ορίζοντα ολοκλήρωσης του προγράμματος 3,5 έως 5 μήνες.

α) Το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται στα 400,00 € , ενώ η αμοιβή για την πρακτική άσκηση ανέρχεται στα 2.300,00 € για τους απόφοιτους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ σύνολο 2.700,00 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων)

β) Το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται στα 400,00 € , ενώ η αμοιβή για την πρακτική άσκηση ανέρχεται στα 2.000,00 € για τους απόφοιτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας σύνολο 2.400,00 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Οι επιχειρήσεις δεν υπόκεινται σε κανένα κόστος, ενώ μετά την λήψη της πρακτικής άσκησης τους παρέχονται κίνητρα για να προβούν στην πρόσληψη των ωφελουμένων του προγράμματος.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία της Ένωσης Πολυτέκνων Κύμης και Περιχώρων που στεγάζονται στο Εργατικό Κέντρο Κύμης. Ημερομηνία προσέλευσης από Δευτέρα 12-5-2014 έως Παρασκευή 16-5-2014 και ώρα 9π.μ-12π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ: 697 88 45 715 2222024048

Η πρόεδρος

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΑ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας