Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση με τους νέους και τις νέες της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας είχε την Τετάρτη 7 Μαΐου στο παραδοσιακό καφενείο «Καραγκιόζης» στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Γιώργος Γιογιός, Κωνσταντίνος Βουρδάνος, Κώστας Τσάμαρης, Σταυρούλα Καλπέρη, Αναστασία Δαουτίδη και Χρήστος Παγώνης
Γιώργος Γιογιός, Κωνσταντίνος Βουρδάνος, Κώστας Τσάμαρης, Σταυρούλα Καλπέρη, Αναστασία Δαουτίδη και Χρήστος Παγώνης

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση για το μέλλον της πόλης όπως το σκέφτονται οι νέοι πολίτες. Σε ένα πολύ φιλικό και χαλαρό κλίμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης συζήτησε με τους νέους και τις νέες της περιοχής, άκουσε τους προβληματισμούς τους, καθώς και τις σκέψεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Χαλκίδας.

Κρυσταλλία Καλαχάνη και Χρήστος Παγώνης 

Παρόντες και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων η Κρυσταλλία Καλαχάνη, ο Βασίλης Καθαροσπόρης, η Λίλιαν Ζλακώνη, ο Μιχάλης Κεράτσας, ο Γιώργος Μπαντούνας, ο Κώστας Τσάμαρης, ο Γιώργος Γιογιός, η Μίνα Παπαναστασίου, ο Κωνσταντίνος Μπαρούτας και πολλοί άλλοι.

Ερωτώμενος για το σκοπό της σημερινής συνάντηση γνωριμίας ο Χρήστος Παγώνης δήλωσε στο Eviaportal.gr: «Ήθελα να έχω μία προσωπική επαφή με τα νέα παιδιά της πόλης μας, το μέλλον δηλαδή της Χαλκίδας. Ένας σημαντικός αριθμός νέων ατόμων έχει στελεχώσει το ψηφοδέλτιο μας και το γεγονός αυτό σηματοδοτεί τη διάθεση της νέας γενιάς να πρωταγωνιστήσει στη δημόσια ζωή του τόπου, να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά της πόλης και να δημιουργήσει ένα διαφορετικό περιβάλλον που το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι η ποιότητα ζωής».


Εν συνεχεία ακολούθησε μία σύντομη ομιλία του Χρήστου Παγώνη στη συγκεντρωμένη νεολαία και με το πέρας της οι παριστάμενοι ανέπτυξαν μία εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την πόλη της Χαλκίδας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας