Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Παρασκευή 9 Μαίου 2014 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ κ. Δημήτρης Κατσούλης επιστρέφοντας από την Σκύρο συνέχισε το πρόγραμμα των επισκέψεών του στην Κύμη.
Από την επίσκεψη στο εργοτάξιο του Λιμένα της Κύμης
Από την επίσκεψη στο εργοτάξιο του Λιμένα της Κύμης

Αρχικά επισκέφθηκε το εργοτάξιο στο Λιμάνι Κύμης και διαπίστωσε την εξέλιξη του μεγάλου έργου της τροποποίησης του Λιμένα της Κύμης το οποίο είναι κρίσιμης σημασίας για την ανάδειξη του σε πύλη προς το Βόρειο Αιγαίο και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα από τα λίγα και εξόχως σημαντικά έργα που χρηματοδοτούνται από το τρέχον ΕΣΠΑ στην Εύβοια η ολοκλήρωση του οποίου θα ανοίξει νέες προοπτικές για τις διαπεριφερειακές θαλάσσιες μεταφορές και την σύνδεση της Εύβοιας με τον γεωαναπτυξιακό χώρο του Βορείου Αιγαίου.

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Μπάμπη Μπουρμά, Τζίνα Χροναίου και Γιώργο Νικολάου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κύμης όπου συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο κ. Αρετή Μπάτσα-Θωμά η οποία τον ενημέρωσε για την πορεία των μεγάλων προτεραιοτήτων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ο Δημήτρης Κατσούλης υπογράμμισε την σημασία της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας συνεργασία που πρέπει διαρκώς να γίνεται αποδοτικότερη.

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ
Επόμενος σταθμός ήταν η Ιερά Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ και κατόπιν το Νοσοκομείο Κύμης στο οποίο συνομίλησε με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Ευ. Χατζημαργαρίτη. Ο Αναπληρωτής Διοικητής ενημέρωσε για τα τεράστια προβλήματα του Νοσοκομείου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποτροπή της περαιτέρω υποβάθμισής του. Ο κ. Κατσούλης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό ποροσωπικό.

Η Ηλεκτρομηχανική Κύμης βρέθηκε κλειστή και με τους εργαζόμενους σε επίσχεση εργασίας. Ο Δημήτρης Κατσούλης προτίμησε την επίσκεψη στο άδειο εργοστάσιο και όχι την επιδίωξη της συγκέντρωσης έστω και ελαχίστων εργαζομένων διότι θέλησε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα της Ηλεκτρομηχανικής η οποία ακολουθεί την φθίνουσα πορεία της. Εξάλλου οι εργαζόμενοι της Ηλέκτρομηχανικής έχουν χορτάσει από λόγια ενώ τώρα εγκαταλείπονται  χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή προσπάθεια για την αναζήτηση επενδυτών ή την προσέλκυση νέων παραγωγικών δραστηριοτήτων.

Τέλος ο κ. Κατσούλης επισκέφθηκε το ΙΚΑ Κύμης, το Δασονομείο και την  Υπηρεσία Δόμησης.

Το απόγευμα επισκέφθηκε την Οκτωνιά και το Αυλωνάρι συνοδευόμενος από τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Γιώργο Νικολάου, Τζίνα Χροναίου και Αριστείδη Φυλακτό.
Δημοφιλή σήμερα

Κινέζικη αντιπροσωπεία στο Δημαρχείο Χαλκίδας

Κινέζικη αντιπροσωπεία στο Δημαρχείο Χαλκίδας

20/07/2017
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Χαλκίδας στο Μέγαρο Κότσικα, πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Ιουλίου κινέζικη αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια Τσάογιανγκ του Δήμου του Πεκί...
Στην Κύμη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 της σεζόν 2018-19

Στην Κύμη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 της σεζόν 2018-19

21/07/2017
Με ομόφωνη απόφαση από τον ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να γίνει δεκτό το αίτημα του προέδρου της Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου και η κλήρωσ...
Το πρόγραμμα του bio-Mechanical festival από τις 22- 31 Ιουλίου

Το πρόγραμμα του bio-Mechanical festival από τις 22- 31 Ιουλίου

20/07/2017
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του bio-Mechanical festival από τις 22 έως και τις 31 Ιουλίου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας