Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με άρθρο τους οι Νέοι Ορίζοντες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κατακρίνουν το γεγονός αποκλεισμού του συνδυασμού της Δέσποινας Μαρίνου «Ανατροπή-Νέα Αρχή» από τις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Νέοι Ορίζοντες
Νέοι Ορίζοντες

Πληροφορηθήκαμε ότι η έφεση που κατέθεσε ο συνδυασμός «Ανατροπή-Νέα Αρχή» με επικεφαλής την κ. Δέσποινα Μαρίνου απορρίφθηκε και δεν θα μετέχει στις Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Το γεγονός αυτό μας λυπεί, αφού για τυπικούς-νομικούς λόγους κι όχι ουσιαστικούς, μένει εκτός των εκλογών και εκτός του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου η έκφραση και η εκπροσώπηση μέρους των συμπολιτών μας. Επίσης καταδεικνύει και το γεγονός αυτό, ότι ο "Καλλικράτης" έχει ανάγκη αλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Με τη συμμετοχή λιγότερων συνδυασμών περιορίζεται, αντί να βαθαίνει η δημοκρατική και πλουραλιστική έκφραση των δημοτών.

Ως ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ συμπαραστεκόμαστε στην κ. Μαρίνου και τον συνδυασμό της. Εξάλλου μέχρι σήμερα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας δείξαμε το σεβασμό μας σε αυτό το συνδυασμό. Είναι σίγουρο  ότι στην πορεία, μας περιμένει κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο και την κοινή δράση για τα μεγάλα θέματα της περιοχής (φράγμα Μανικίων, λίμνη Δύστου, ενεργειακό κέντρο Αλιβερίου, λιμάνι Κύμης, διαχείριση υδάτινων πόρων, διαχείριση απορριμμάτων κ.λ.) αλλά και για τα θέματα της καθημερινότητας.

Η αναπτυξιακή προοπτική με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η αλληλεγγύη, απαιτούν την κοινή προσπάθεια όλων.

Οι ιδέες, οι προτάσεις, οι προγραμματικοί στόχοι και η κριτική στάση του συνδυασμού «Ανατροπή-Νέα Αρχή» βρίσκουν ευήκοα ώτα στην παράταξή μας.

Ο διάλογος, η όσμωση και η κοινή δράση, κυρίως μετεκλογικά, θα συμβάλλουν στο να κερδίσει ο τόπος και οι κάτοικοι του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου περισσότερα πράγματα για το καλό των συνδημοτών μας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας