Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το δικό του μήνυμα έδωσε στους Ευβοιώτες και τους Σκυριανούς, την Τρίτη 6 Μαΐου στη συγκέντρωση των Ενεργών Πολιτών Στερεάς στη Χαλκίδα, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Δημήτρης Κατσούλης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014.
Δημήτρης Κατσούλης
Δημήτρης Κατσούλης

Στη σύντομη ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων τους λόγους για τους οποίους πρέπει οι πολίτες της Εύβοιας και της Σκύρου να εμπιστευτούν τον Κώστα Χαϊνά, ενώ επισήμανε το γεγονός ότι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού Ενεργοί Πολίτες Στερεάς είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τα κοινά αλλά η αγάπη τους για την πατρίδα τους, την Εύβοια, και την επιβεβλημένη αλλαγή της κατάστασης, τους οδήγησε να πάρουν την απόφαση να ασχοληθούν.

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Κατσούλης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καλούμε τους Ευβοιώτες και τις Ευβοιώτισες, τους Σκυριανούς και τις Σκυριανές να δώσουν εντολή προοδευτικής διακυβέρνησης στους Ενεργούς Πολίτες Στερεάς. Να δώσουν θετική ψήφο στον Κώστα Χαϊνά. Εκείνον τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που έχει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση των αναπτυξιακών πολιτικών. Πείρα που απέκτησε με την εργασία του και την επιστημονική του κατάρτιση. Να δώσει θετική ψήφο σε εκείνους που έχουν αποεδειγμένη πείρα και γνώση να διεκδικήσουν την Περιφέρεια με συλλογικότητα. Να οργανώσουν και να βάλουν μπροστά μια σύγχρονη διοικητική μηχανή. Να δώσουν ψήφο στους απλούς πολίτες που μπορούν να φέρουν την αλήθεια της κοινωνίας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η παράταξη μας, οι 29 υποψήφιοι της Εύβοιας είναι απλοί πολίτες, είναι κάποιοι από όλους εσάς. Είναι από όλους αυτούς τους απλούς πολίτες στη μεγάλη πλειοψηφία που ενδεχομένως πολλοί από αυτούς μέχρι τώρα δεν είχαν ασχοληθεί με τα κοινά αλλά τώρα πήραν την απόφαση αναλογιζόμενοι που έχει φτάσει η πατρίδα. Πήραν την απόφαση να γίνουν συμμέτοχοι, να συμμετέχουν στην Περιφέρεια, να φτιάξουν μια Περιφέρεια συμμετοχής, όχι μια Περιφέρεια μηχανισμών και πελατειακών σχέσεων. Μία Περιφέρεια ανοιχτή στην κοινωνία, μία Περιφέρεια συμμετοχής, μία Περιφέρεια παραγωγής, μία Περιφέρεια ανάπτυξης».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας