Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το δικό του μήνυμα απέστειλε ο υποψήφιος Αντιπεριφερεάρχης Ευβοίας με το συνδυασμό του Θανάση Γιαννόπουλου «Συμφωνία για τη Στερεά», Διαμαντής Γεωργούλης, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στη Χαλκίδα, την Πέμπτη 9 Μαΐου.
Διαμαντής Γεωργούλης
Διαμαντής Γεωργούλης

Στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία που έχει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για την Εύβοια, το οποίο διακατέχει η αγάπη των υποψηφίων, ενώ ευχαρίστησε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Θανάση Γιαννόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είστε άνθρωποι όπως εμείς, είστε αγνοί φίλοι, είστε συμπορευτές και άνθρωποι που βρισκόμαστε πολύ τακτικά, για να μην πω καθημερινά και αφουγκραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, τον ίδιο προβληματισμό. Να ξέρετε ότι μέσα από την καρδιά μας θα παραμείνουμε οι ίδιοι, θα σας κοιτάμε στα μάτια, θα είμαστε μαζί γιατί μας ξέρετε αλλά να ξέρετε ότι και το αύριο θα είναι όπως σήμερα. Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο, θα δώσουμε νέα ώθηση στον τόπο και στο νομό και μέσα στη ψυχή μας είναι ολόκληρη η Εύβοια, για την οποία θα αγωνιστούμε με καθαρές λύσεις και αγνά συναισθήματα.

Είμαι πολύ τυχερός που ο καθηγητής, Υπουργός και άνθρωπος Θανάσης Γιαννόπουλος με επέλεξε να τον εκπροσωπώ στην Εύβοια. Είναι ο καινούργιος μου πολιτικός “πατέρας”, ο καινούργιος μέντορας του οποίου από την πείρα και το ήθος του θα διδαχθώ πράγματα, τα οποία θα αποτελέσουν εφόδια για το μέλλον και πιστεύω μέσα από την καρδιά μου ότι μία νέα μέρα ξεκινά μαζί με όλους εσάς τους άξιους συνυποψηφίους μου».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας