Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Η Δημοτική Κοινότητα Κύμης με βάση την επιτυχία των προηγουμένων ετών, προτίθεται και εφέτος για τέταρτη φορά, να οργανώσει μία ημέρα όπου με την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή θα καταβληθεί προσπάθεια για την καθαριότητα των ακτών και των παραθαλασσίων δασών που βρίσκονται στη ζώνη ευθύνης της, καθώς και της Πλατάνας.
«Ημέρα στη μνήμη των μαθητών της Νότιας Κορέας» από τη Δημοτική Κοινότητα Κύμης
«Ημέρα στη μνήμη των μαθητών της Νότιας Κορέας» από τη Δημοτική Κοινότητα Κύμης

Εφέτος την εκδήλωση θα την ονομάσουμε «Ημέρα στη μνήμη των μαθητών της Νότιας Κορέας», που χάθηκαν στη θάλασσα κατά την ανατροπή του οχηματαγωγού που τους μετέφερε για πραγματοποίηση εκδρομής και θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014.

Οι ακτές στις οποίες θα πραγματοποιηθεί η καθαριότητα θα είναι:

α. Των ακτών Σουτσίνι και Αγίου Γεωργίου με μέριμνα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης.

β. Των ακτών της Πλατάνας με μέριμνα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης.

γ. Των ακτών παλαιό και νέο Λιμανάκι με μέριμνα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Η όλη επιχείρηση θα εκτελεσθεί, αφού το ΚΤΕΛ Ευβοίας διαθέσει 3 λεωφορεία, όπως παρακάτω:

α. Τα 1ο & 2ο Δημοτικά Σχολεία θα οδηγήσουν τους μαθητές τους στο χώρο του ΚΤΕΛ Ευβοίας, θα επιβιβασθούν στα λεωφορεία.

β. Τα οχήματα του 2ου Δημοτικού Σχολείου θα κινηθούν προς Πλατάνα αφού αποβιβάσουν στην Παραλία όσους μαθητές του 1ουΔημοτικού Σχολείου έχουν παραλάβει, οι οποίοι με μέριμνα του σχολείου θα οδηγηθούν στις ακτές «Σουτσίνι» και «Αγίου Γεωργίου».

γ. Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού θα κινηθεί κατά την κρίση της.

δ. Το Νοσοκομείο Κύμης παρακαλείται να καλύψει την προσπάθεια κατά την κρίση του.

ε. Η ΕΛΑΣ παρακαλείται να συνοδεύσει τα λεωφορεία που θα κινηθούν προς Πλατάνα κατά την μετάβαση και κατά την επιστροφή και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κύμης παρακαλείται να εξασφαλίσει την όλη ενέργεια κατά την κρίση του.

Το Λιμεναρχείο Κύμης, παρακαλείται να εξασφαλίσει την ενέργεια στη Ζώνη ευθύνης του κατά την κρίση του, καθώς και για για μια σύντομη ενημέρωση περί ακτών και θαλασσών.

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Παραλίας και Πλατάνας παρακαλούνται για την συμμετοχή κατά την κρίση τους και ειδικά σε θέματα υποστήριξης, όπως σακούλες, γάντια, νερό, σάντουιτς κλπ.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου παρακαλείται για την έγκαιρη τοποθέτηση σε κατάλληλα σημεία υλικών που θα βοηθήσουν στην εκτέλεση της εργασίας. καθώς και για την έγκαιρη απομάκρυνση των υλικών που θα συγκεντρωθούν.

Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι και το Λιμενικό Ταμείο, στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα, λόγω των αρμοδιοτήτων τους, παρακαλούνται για τις κατά την κρίση τους συμμετοχή. Λύκειο και Γυμνάσιο Κύμης δεν συμπεριελήφθησαν στις αποστολές λόγω εξετάσεων.

Η όλη επιχείρηση θα ξεκινήσει την 09.00 πμ και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την 12.00 πμ. Τα λεωφορεία θα παραλάβουν τους μαθητές στο χώρο αποβίβασης, στον οποίο θα συγκεντρωθούν οι μαθητές για την επιστροφή έγκαιρα και όταν θα έρθουν τα οχήματα θα επιβιβασθούν όπως επιβιβάσθηκα και για την μετάβαση.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κανένας μας δεν πρέπει να ξεχάσει ότι οι επιβάτες των οχημάτων που θα εκτελέσουν και το έργο είναι μικροί μαθητές και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Πρόεδρος Δ.Κ.Κύμης : 6937446652
  • Αντιπρόεδρος Δ.Κ.Κύμης : 6972053864Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας