Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δημοσκόπηση της εταιρίας VPRC, η οποία έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (3, 4, 5 Μαΐου) στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, παρουσίασε ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ Δημήτρης Θωμάς κατά την διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην γειτονιά των Ταξιαρχών στην Κύμη.
Προεκλογική συγκέντρωση Νέων Οριζόντων στους Άγιους Ταξιάρχες Κύμης
Προεκλογική συγκέντρωση Νέων Οριζόντων στους Άγιους Ταξιάρχες Κύμης

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, οι Νέοι Ορίζοντες λαμβάνουν περίπου το 51,5% των ψήφων και εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή, ο συνδυασμός του Θανάση Μπουραντά λαμβάνει περίπου το 35,5%,  ενώ η δυναμικότητα του συνδυασμού της Δέσποινας Μαρίνου είχε καταγραφεί περίπου στο 10,5%, και 3% περίπου είναι η δυναμικότητα του συνδυασμού που στηρίζεται από το ΚΚΕ. Πρόκειται για μία ποσοτική έρευνα, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις στα νοικοκυριά των ερωτώμενων και χρήση δομημένου ερωτηματολογίου, χωρίς κάλπη, από την VPRC μία εκ των πλέον έγκυρων εταιριών.

«Η δύναμή μας αυξάνεται καθημερινά και θα αυξάνεται έως τις εκλογές. Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για τη νίκη των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, για τη νίκη των πολιτών» είπε ο Δημήτρης Θωμάς στους πολίτες που κατέκλυσαν το βράδυ της Κυριακής την γειτονιά των Ταξιαρχών στην Κύμη, προκειμένου να διατρανώσουν την βεβαιότητά τους για την μεγάλη νίκη του συνδυασμού στις εκλογές της Κυριακής.

Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στα σημαντικά έργα τα οποία έγιναν κατά την διάρκεια της προηγούμενης τριετίας, ενώ επισήμανε την απουσία της αντιπολίτευσης, ο ρόλος της οποίας ήταν μηδενιστικός.

Αναφερόμενος στον Θανάση Μπουραντά τόνισε ότι ήταν απών τόσα χρόνια από όλους τους αγώνες των πολιτών της Κύμης, ενώ ως επικεφαλής επί 20 χρόνια του Νομού, δεν μπόρεσε να λύσει βασικά προβλήματα, όπως είναι οι οδικοί άξονες, το φράγμα των Μανικίων και τόσα άλλα.

Επίσης, ο επικεφαλής των ΝΕΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ αναφέρθηκε και σε κάποιους μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι στηρίζουν τον Θανάση Μπουραντά, τονίζοντας ότι στην Κύμη έχουν αφήσει τις παλιές τους αποθήκες και το νέο τους εργοστάσιο το έχτισαν στην Αρτάκη. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι, αυτοί οι άνθρωποι δεν προσέφεραν τίποτα στην περιοχή από τις θέσεις που κατείχαν, ωστόσο φρόντισαν μόνο ν’ αποκτήσουν οι ίδιοι καράβια, βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα.

«Όταν κάποιος από αυτούς ήταν Δήμαρχος, και του έγινε πρόταση να έρθουν στην Κύμη τα καράβια του Νομικού και να εκτελούν δρομολόγια, την απέρριψε κακήν κακώς» είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, τονίζοντας την αρνητική προσφορά της γνωστής οικογένειας στην περιοχή.

Στην εκδήλωση, η οποία έκλεισε με ζωντανή μουσική, φαγητό και κρασάκι, έδωσαν το παρών περισσότεροι από 900 πολίτες, κάτοικοι της γειτονιάς των Ταξιαρχών.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας