Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το ένα μετά το άλλο τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, δηλώνουν την απόφαση τους να απαλλαγούν από μια Δημοτική Αρχή, που πολιτεύτηκε με αδιαφάνεια, εκβιασμούς, διακρίσεις και χαρακτηρίσθηκε από πλήρη απραξία και ανικανότητα.
Θανάσης Μπουραντάς
Θανάσης Μπουραντάς

Στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στις Κονίστρες ο απερχόμενος πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Χαραράς, διεμήνυσε με έμφαση προς τον σημερινό Δήμαρχο, πως ο τόπος δεν τον χρειάζεται άλλο και πως είναι καλό να φύγει όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Καλωσορίζοντας στις Κονίστρες, τον κ. Μπουραντά, ο κ. Χαραράς αναφέρθηκε στην επιτυχημένη θητεία του τόσο ως Νομάρχης, όσο και Αντιπεριφερειάρχης και στο ενδιαφέρον του για την περιοχή τους.

Μίλησε για την φθίνουσα πορεία του εμπορικού Κέντρου των Κονιστρών, που οφείλεται και στην αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, η οποία δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα του Τοπικού Συμβουλίου, για συγκοινωνιακή σύνδεση με τους γύρω οικισμούς, την στιγμή που διαθέτει τα λεωφορεία του Δήμου για τις ανάγκες ποδοσφαιρικής ομάδας που δεν είναι Δημοτική.

Αναφέρθηκε στο έργο που βιολογικού καθαρισμού και στο εσωτερικό δίκτυο που παραμένει ανολοκλήρωτο, στην μη αξιοποίηση του κληροδοτήματος Μαστρογεωργίου που κινδυνεύει να καταρρεύσει. Η ανεπάρκεια έργου, γίνεται εμφανής από την εμφάνιση ως δικών της έργων, έργα που υλοποίησε ο αείμνηστος Δήμαρχος κ. Παπαναστασίου. Επισήμανε την αντιδημοκρατική λειτουργία του Δήμου την αδιαφάνεια και την κατάργηση των Τοπικών Συμβουλίων , που οδήγησε την τοπική κοινωνία μακριά από την Δημοτική Αρχή.

Παίρνοντας τον λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, ευχαρίστησε τους Δημότες που κάτω από τον καυτό μεσημεριάτικο ήλιο συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την συμπόρευση τους στην κοινή προσπάθεια για την αναγέννηση του τόπου και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του προς όφελος των πολιτών και της τοπικής οικονομίας.

Αναφέρθηκε στο όραμα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για ένα Δήμο που θα σέβεται τους Δημότες και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τις κοινωνίας, θα λειτουργεί χωρίς διακρίσεις και δεν θα εκμεταλλεύεται τις ανάγκες των πολιτών προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, μοιράζοντας υποσχέσεις και τάζοντας θέσεις εργασίας.

Θέλουμε ένα Δήμο ίσων ευκαιριών, που με το αναπτυξιακό του πρόγραμμα θα δημιουργεί θέσεις εργασίας, θα προωθεί την επιχειρηματικότητα και θα αξιοποιεί το πλούσιο επαγγελματικό, επιστημονικό και εργατικό δυναμικό που υπάρχει στην περιοχή μας. Θέλουμε Δημότες που θα διεκδικούν με αξιοπρέπεια και δεν θα είναι υποτελής σε κανέναν.

Κατήγγειλε την πολιτική της αδιαφάνειας, των σκοτεινών διαδρομών, των εκβιασμών, των απειλών και των ύβρεων, που εφαρμόζει ο απερχόμενος Δήμαρχος και ζήτησε από τους Δημότες να αντισταθούν για να μπει οριστικό τέλος σε ένα καθεστώς που προσβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας και τους συνανθρώπους μας.

Τέλος περιέγραψε τις προγραμματικές προτεραιότητες της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και κάλεσε του Δημότες να συμμετάσχουν ενεργά στην υλοποίηση του, για να βγει ο τόπος από την μιζέρια και τον αποκλεισμό.

Ζήτησε επαγρύπνηση από όλους, αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε παρά την βεβαιότητα της νίκης στις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Μετά τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου των Κονιστρών, ο κ. Μπουραντάς, επισκέφθηκε το Νεοχώρι και την εκδήλωση της Νικολέτας που πραγματοποιούν οι φορείς του χωριού. Παρά την διακριτική παρουσία του ο κ. Μπουραντάς έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση δημότες της περιοχής.
Δημοφιλή σήμερα

Η Εύβοια ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μέσω της τηλεόρασης του Star

Η Εύβοια ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μέσω της τηλεόρασης του Star

20/04/2018
Ο νομός Εύβοιας και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα παρουσιάστηκαν σε αφιέρωμα της εκπομπής του STAR Channel «Γυρίσματα στην...
Ανοιξιάτικες εκπτώσεις 2018. Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Μαΐου στη Χαλκίδα

Ανοιξιάτικες εκπτώσεις 2018. Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 6 Μαΐου στη Χαλκίδα

19/04/2018
Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, όλα τα εμπορικά καταστήματα, στην Χαλκίδα...
Β.Αποστόλου: Αύξηση των εξαγωγών στη μεγάλη αγορά της Ινδίας επιδιώκει η χώρα μας

Β.Αποστόλου: Αύξηση των εξαγωγών στη μεγάλη αγορά της Ινδίας επιδιώκει η χώρα μας

19/04/2018
Η ανάγκη επικαιροποίησης του μνημονίου συνεργασίας που είχαν υπογράψει οι δύο χώρες παλα...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας