Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση εξέδωσε η Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ

Συμπολίτισσες, συμπολίτες του Δήμου της Χαλκίδας

Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές για τον Δήμο της Χαλκίδας είναι πολύ κρίσιμες γιατί για τα επόμενα πέντε χρόνια η νέα Δημοτική Αρχή:

  • Θα κληθεί να αποφασίσει για καίρια θέματα για τον Δημο και για την ζωή των κατοίκων του όπως την ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών του, των νερών, των παραλιών, της διαχείρησης των απορριμάτων.
  • Θα κληθεί να αποφασίσει την ουσιαστική αυτοκατάργηση και την αποδυνάμωσή του, με απολύσεις προσωπικού και αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, με την μετατροπή του σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Εμείς, οι πολίτες του Δήμου της Χαλκίδας  καλούμαστε λοιπόν να επιλέξουμε:

  • Θα επιτρέψουμε να συνεχιστούν οι ίδιες καταστροφικές Μνημονιακές-Καλλικρατικές πολιτικές που έχουν επιφέρει τόσα δεινά στην Πατρίδα μας, στον Δήμο μας και στη καθημερινή ζωή όλων μας;
  • Θα παραδώσουμε τις παραλίες μας, το νερό, την διαχείριση των απορριμάτων βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα που παραμονεύουν;
  • Θα αφήσουμε να συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές που οδηγούν στη φθορά και την απαξίωση του Δήμου μας;
  • Θα επιτρέψουμε νέες διαθεσιμότητες και απολύσεις;

Ή θα φέρουμε το νέο, το ανατρεπτικό σε ιδέες και πρακτικές, το άφθαρτο και το ηθικό, το αποφασιστικό, που θα μπεί φραγμός σε όλα αυτά που προετοιμάζονται και θα κάνει καλύτερη τη ζωή των Πολιτών!

Σ΄αυτή την εκλογική αναμέτρηση, κάποιοι παίζουν κρυφτούλι: Οι δυνάμεις της ΝΔ, που εκφράζονται από το συνδυασμό του απερχόμενου Δημάρχου Α. Ζεμπίλη και οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ, που αντιπροσωπεύονται από τον συνδυασμό του Χ. Παγώνη, προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι δεν έχουν πολιτική- κομματική χροιά, ότι δήθεν είναι ανεξάρτητοι. Όμως οι πολίτες καταλαβαίνουν καλά. Ο εκλογικός αγώνας δεν μπορεί να γίνεται με ποδοσφαιρικούς όρους μεταγραφών υποψηφίων χωρίς αρχές και ήθος.

Προσπαθούν να βάλουν εμπόδια και αναχώματα με  διάφορους  τρόπους  και  συμφωνίες, αντιγράφοντας την αποτυχημένη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ώστε  να αποφύγουν πάση  θυσία την αναμέτρηση  της δεύτερης  Κυριακής  με  τον   συνδυασμό του Νίκου Λεβέντη. Να ανακόψουν το «Ρεύμα  Ανατροπής» και τον Νίκο Λεβέντη που έρχεται να παρασύρει ό,τι πληγώνει και απαξιώνει τον Δήμο μας.

Παρακολουθούμε στημένες «δημοσκοπήσεις» από μερίδα των ΜΜΕ, ώστε  να δημιουργήσουν το κλίμα που επιθυμούν για να ανακόψουν την πορεία προς  την  Ανατροπή και στο Δήμο μας.

Η Ο.Μ. Χαλκίδας του ΣΥΡΙΖΑ εξαρχής δήλωσε ότι για τον  Δήμο  της  Χαλκίδας  στηρίζει τον συνδυασμό «ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο  τον  Νίκο Λεβέντη και δεν κρύβει το γεγονός ότι και αυτές οι εκλογές θα στείλουν  το πολιτικό μήνυμα: 

Ή της  υποταγής  στις πολιτικές των  μνημονίων  και  των  τοπικών  εκφραστών  τους που εξαθλιώνουν    
 
Ή της Ανατροπής τους και την χάραξη μιάς άλλης πολιτικής, που σαν κύρια προτεραιότητα θα εχει τις ανάγκες των πολιτών και της κοινωνίας, πολιτικής  που εκφράζεται από τις Δυνάμεις της  Ριζοσπαστικής Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 18 και τις 25 Μάη στηρίζουμε - ψηφίζουμε: «Ρεύμα Ανατροπής» – Νίκο Λεβέντη.
Δημοφιλή σήμερα

Με 230 πιστούς η 2η προσκυνηματική εκδρομή της Π.Ε. Ευβοίας προς τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο

Με 230 πιστούς η 2η προσκυνηματική εκδρομή της Π.Ε. Ευβοίας προς τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσσο

23/05/2017
Με 230 πιστούς πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προσκυνηματική εκδρομή της Περ...
Τίμησε τη Μάχη της Κρήτης ο Σύλλογος Κρητών Ευβοίας «Ο Ψηλορείτης»

Τίμησε τη Μάχη της Κρήτης ο Σύλλογος Κρητών Ευβοίας «Ο Ψηλορείτης»

22/05/2017
Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση στην ταβέρνα Πύργος στο Γυμνό Ευβοίας, τίμησε τη Μάχη της Κρήτης, την Κυριακή 21 Μαΐου, ο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας