Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο συνδυασμός Συμπολιτεία με επικεφαλής το Θανάση Μπουραντά, τονίζει ότι η΄απάντηση στη δημοσκόπηση της εταιρείας VPCR, είναι η μαζική συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις του Θανάση Μπουραντά σε Κόσκινα και Αργυρό.
Συμπολιτεία
Συμπολιτεία

Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

Όταν μιλάει ο λαός αποκαλύπτονται τα σενάρια των δήθεν δημοσκοπήσεων, που διακινούν, παπαγαλάκια που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είναι η ύστατη προσπάθεια, που καταβάλει ο απερχόμενος Δήμαρχος προκειμένου να αποτρέψει την επερχόμενη συντριβή του ίδιου, της πολιτικής του και των πρακτικών του. Αφού απέτυχε  με την λασπολογία, τις απειλές, την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς, χρησιμοποιεί αβάσιμα σενάρια και ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις, προκειμένου να σπείρει την σύγχυση και την αμφιβολία.

Η καλύτερη απάντηση στους σεναριογράφους, δίνεται καθημερινά από τους ίδιους τους Δημότες, που συμμετέχουν μαζικά στις προεκλογικές συζητήσεις που πραγματοποιεί η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, σε όλα τα χωριά του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Στις συγκεντρώσεις τόσο στο Αργυρό όσο και στα Κόσκινα δεν έμεινε καμιά αμφιβολία για το αποτέλεσμα των εκλογών. Οι κάτοικοι των δύο Κοινοτήτων εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον Θανάση Μπουραντά, γνωρίζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα χωριά τους και το τεράστιο έργο που έχει πραγματοποιήσει.

Καλωσορίζοντας, στο Αργυρό, τον κ. Μπουραντά, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μπενάκης, έκανε αναφορά στα μεγάλα για το χωριό τους έργα υποδομής που πραγματοποίησε ο κ. Μπουραντάς, στα δρομολογημένα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή έργα που δεν προχώρησε ο σημερινός Δήμαρχος, στην αδιαφορία που επέδειξε για την λύση καθημερινών προβλημάτων, στην μη απόδοση των χρημάτων από την Αιολική Ενέργεια και την ΣΑΤΑ.

Στα χαρακτηριστικά του Θανάση Μπουραντά, που εγγυώνται την επιτυχία του ως Δημάρχου αναφέρθηκε, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Παναγιώτου, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του και την ικανοποίηση του για την συμμετοχή του στην μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βγει ο τόπος από τον μαρασμό και την εγκατάλλειψη.

Στην εγκατάλειψη του χωριού τους από τον Δήμο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χαρ. Θεοδώρου, τονίζοντας που το σύνολο του τεχνικού προγράμματος που τους αφορά παρέμεινε ανεκτέλεστα και πως τα χρήματα από την Αιολική Ενέργεια και τις ιχθυοκαλλιέργειες δεν αποδόθηκαν και μεταφέρθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο κ. Μπουραντάς, έκανε εκτενή αναφορά στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στα έργα υποδομής που ανοίγουν επενδυτικές ευκαιρίες, στην δημιουργία μέσω αυτών νέων θέσεων εργασίας για να μείνουν οι νέοι στα χωριά τους και να επανέλθει ο πληθυσμός σε αυτά.

Στον διάλογο που ακολούθησε, απαντώντας σε αντίστοιχα ερωτήματα, ξεκαθάρισε πως θα αποδίδονται όπως προβλέπει ο Νόμος τα έσοδα από την Αιολική ενέργεια και τις ιχθυοκαλλιέργειες και πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα διάλογο με έναν άνθρωπο που έχει στην πράξη καταργήσει κάθε έννοια Δημοκρατίας και διαλόγου, υποκαθιστώντας αυτές τις έννοιες, με λασπολογία, ύβρεις, απειλές τρομοκρατία και τραμπουκισμούς. Κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει ο πολιτικός του πολιτισμός.

Θερμότατη ήταν και η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον κ. Μπουραντά και στα Κόσκινα, όπου σχεδόν το σύνολο των κατοίκων συμμετείχε στην συζήτηση που ακολούθησε.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Στέφανος Λύκος και Σταμάτης Χουλιαράς αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους από την συνεργασίας τους με τον κ Μπουραντά , στο έργο του για το χωριό τους , αλλά και στα προβλήματα που υπάρχουν και χρίζουν άμεσων λύσεων.

Στην ουσιαστική κατάργηση του Τοπικού Συμβουλίου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Γιώργος Τόλιας, επισημαίνοντας την ανυπαρξία έργου και ενδιαφέροντος για το χωριό του από τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Στον τρόπο με τον οποίο θα Διοικείται ο Δήμος, στην αναβάθμιση των Τοπικών Συμβουλίων και την συμμετοχή της κοινωνίας στον αναπτυξιακό σχεδιασμό αναφέρθηκε ο κ. Μπουραντας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα παρεμβάσεων στην αγροτική οικονομία με την στήριξη με κάθε τρόπο όσων επενδύουν σε αυτήν, σε μια περιοχή που μπορεί να αναπτυχθεί σε αυτή την κατεύθυνση.

Ζήτησε από τους πολίτες να συστρατευθούν στον κοινό αγώνα για την αναγέννηση του τόπου , προκειμένου να μπει τέλος σε ένα καθεστώς αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης που κατασπαταλά το Δημόσιο χρήμα χωρίς κανένα όφελος για την κοινωνία τους Δημότες και την τοπική οικονομία.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...
Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

Νέες θέσεις εργασίας σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης

13/6/2018
Το νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς στον Ωρωπό αναζητά διδακτικό προσωπικό για άμεση πρόσληψη....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας