Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την απάντηση του δίνει τόσο ο Δημήτρης Θωμάς, όσο και η ίδια η εταιρεία VCPR, αναφορικά με τις αμφισβητήσεις από τη μεριά του Βαγγέλη Αμπελιώτη για την εγκυρότητα δημοσκόπησης της εν λόγω εταιρείας.
Δημήτρης Θωμάς
Δημήτρης Θωμάς

Μήπως τελικά τα στελέχη της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» είναι εκείνα, που  η μοναδική τακτική που γνωρίζουν είναι να λένε ψέματα, να πετάνε λάσπη και να διαρρέουν φανταστικά σενάρια;  Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων   δημοσιεύουν μόνο τις δημοσκοπήσεις που κάνουν για λογαριασμό τους  και όχι όσες αφορούν και γίνονται κατόπιν εντολής  άλλων. Γιατί λοιπόν λοιπόν προσπαθούν να παραπλανούν τους δημότες; Γιατί τόσος πανικός;

Την απάντηση σε αύτούς  την έδωσε η ίδια η εταιρεία σήμερα, η έγκυρη εταιρεία δημοσκοπήσεων VPRC και έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της.

Στις 18 Μαίου  οι δημότες είμαστε σίγουροι ότι θα τους απαντήσουν και αυτοί με την ψήφο τους όπως τους αρμόζει.

Η απάντηση της VPRC υπάρχει στην ιστοσελίδα  της εταιρείας http://www.vprc.gr . και συγκεκριμένα αναφέρει : «Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που αμφισβήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, η εταιρεία μας επιβεβαιώνει ότι διεξήγαγε ποσοτική έρευνα ανίχνευσης προεκλογικού περιβάλλοντος και πρόθεσης ψήφου σε σχέση με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η εν λόγω έρευνα πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 2 έως 3 Μαΐου 2014».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας