Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Coffee Island - Χαλκίδα
Όταν ένα ολόκληρο χωριό, που ήταν μαζί σου, σε εγκαταλείπει και σου γυρνά την πλάτη, δεν χρειάζονται Δημοσκοπήσεις για να προδικάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.
Προεκλογική συγκέντρωση της Συμπολιτείας στο Τραχήλι
Προεκλογική συγκέντρωση της Συμπολιτείας στο Τραχήλι

Σύσσωμοι οι κάτοικοι του Τραχηλίου, σε μια εντυπωσιακοί σε όγκο και παλμό συγκέντρωση, εκδήλωσαν την απόφαση τους, να συστρατευθούν με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, αναγνωρίζοντας στον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά τον άνθρωπο που έχει δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα του χωριού τους.

Καλωσορίζοντας τον κ. Μπουραντά, ο πρόεδρος του Συλλόγου και υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Άγγ. Σμπιλίρης, τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα τους. Αναφερόμενος στον απερχόμενο Δήμαρχο μίλησε για τον εμπαιγμό , τα ψέματα, τις απειλές και την υποτίμηση των κατοίκων του Τραχηλίου, που επιχείρησε με βαριές εκφράσεις.

Κατήγγειλε την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής, για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων της κοινότητας τους, όπως είναι η ύδρευση και η αγροτική οδοποιία. Τόνισε πως ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν έχει έργο να επιδείξει, αλλά καταφεύγει και σε λαθροχειρία, εμφανίζοντας στα προεκλογικά του φυλλάδια, ως δικά του, έργα τόσο του πολιτιστικού Συλλόγου (κατασκευή οστεοφυλακίου,κλπ. ) όσο και της Νομαρχίας και της Περιφέρειας (γήπεδο, παράκαμψη Παραμεριτών, οδικό δίκτυο διασύνδεσης οικισμών κλπ.).

Για το ζήτημα της δημιουργίας χώρου απόθεσης και διαχείρισης των απορριμμάτων, ο απερχόμενος Δήμαρχος, προσπάθησε να επιβάλλει τις απόψεις του ερήμην της τοπικής κοινωνίας, απειλώντας βρίζοντας και διαβάλλοντας όσους είχαν αντίθετη άποψη.

Στο ίδιο μήκος ήταν και οι τοποθετήσεις της κ. τσώνη και των κ. Παπαρήγα και Σμπιλίρη Χρ., με χαρακτηριστικότερη αυτή του κ. Τσάλα, ο οποίος είπε πως στην απειλή του Δημάρχου , πως ,<<θέλουμε δεν θέλουμε τα σκουπίδια θα έρθουν εδώ, απαντάμε , πως θέλει δεν θέλει θα πάει σπίτι του.>>.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μπουραντάς, είπε πως στις 18 Μαΐου ο Δήμος αλλάζει σελίδα. Το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος τελειώνει. Ο Δήμος θα αποκτήσει ανθρώπινο πρόσωπο, θα είναι προσβάσιμος σε όλους τους Δημότες και θα επιλύει άμεσα προβλήματα της καθημερινότητας με την ενεργοποίηση των Τοπικών Συμβουλίων.

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και την ορθολογική αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της περιοχής, μέσω της δημιουργίας υποδομών που θα εξασφαλίζουν την παραμονή των κατοίκων στα χωριά τους και θα διευκολύνουν τις παραγωγικές τους δραστηριότητες.

Αναφερόμενος στο θέμα των σκουπιδιών είπε πως όλα θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση, με την συμμετοχή των φορέων και της τοπικής κοινωνίας και θα επιδιωχθεί να γίνει νέος Περιφερειακός Σχεδιασμός για την δημιουργία ασφαλών και βιώσιμων μονάδων διαχείρισης των απορριμμάτων, με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών.

Το μήνυμα του Τραχηλίου είναι η καλύτερη απάντηση στους διακινητές δημοσκοπήσεων που στοχεύουν στην αλλαγή της πρόθεσης των ψηφοφόρων. Η απόφαση των πολιτών του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου είναι μία. Την Κυριακή ψηφίζουν ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα

Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα

26/07/2017
Πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου ο εορτασμός της μνήμης της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της Χ...
Το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο στη Λαμία παρουσία του Πρωθυπουργού

Το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο στη Λαμία παρουσία του Πρωθυπουργού

25/07/2017
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνουν τις εργασίες του 2ου Περιφε...
Στη Λαμία ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο

Στη Λαμία ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο

16/07/2017
Με βασικό άξονα τα ζητήματα ανάπτυξης και οικονομίας σχεδιάζουν στην κυβέρνηση το δεύτερο Περιφερειακό συνέδ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας