Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τρίτη 13 Μάη, πραγματοποιήθηκε η μαζικότατη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κύμης-Αλιβερίου.
Προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αλιβέρι
Προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Αλιβέρι

Χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιους Δήμαρχος, Κώστας Μιχαήλ, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη να μην εγκλωβιστεί καμιά λαϊκή ψήφος στα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που θέτουν οι δύο άλλοι υποψήφιοι.

Την κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης έκανε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στην ομιλία του ο Γ. Μαρίνος τόνισε τον ενιαίο και καθαρά πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών του Μαΐου, που διαπερνά τις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Κάλεσε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες των λαϊκών οικογενειών να αξιοποιήσουν την συσσωρευμένη πείρα τους και να καταδικάσουν με την ψήφο τους την ΕΕ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου που στηρίζουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, γιατί εκεί βρίσκεται η ευθύνη για τον εφιάλτη που ζουν.

Τόνισε ότι οι δήμοι έχουν αποδεχθεί το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει, με μείωση της χρηματοδότησης προς τους δήμους στο όνομα της οικονομικής αυτοτέλειας και ανταποδοτικότητας. Υλοποιούν την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της εμπορευματοποίησης των κοινωνικών υπηρεσιών, συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που υπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα.

Απεύθυνε κάλεσμα στο λαό της περιοχής να δώσει δύναμη στη δύναμή του, να ισχυροποιήσει παντού το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί αυτή είναι η μόνη ψήφος που θα πιάσει τόπο και θα κατατεθεί στον αγώνα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Είναι η μόνη επιλογή που θα δυναμώσει τις λαϊκές διεκδικήσεις για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή καταιγίδα γιατί στοχεύει τον πραγματικό αντίπαλο του λαού, τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, τις ενώσεις τους όπως είναι η ΕΕ, τις κυβερνήσεις που τα υπηρετούν.

Ψήφος στο ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση για να δημιουργηθεί μια πανίσχυρη λαϊκή συμμαχία που θα αποτελέσει τη δύναμη της ρήξης και της ανατροπής για να ανοίξει ο μόνος φιλολαϊκός δρόμος ανάπτυξης, με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει.
Δημοφιλή σήμερα

Επιστημονική ημερίδα για τον Αριστοτέλη στη Χαλκίδα

Επιστημονική ημερίδα για τον Αριστοτέλη στη Χαλκίδα

27/10/2016
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Αριστοτέλης. Κορυφαίος διδάσκαλος και στοχαστής» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Παλίρροια....
Η ΝΔ στην Εύβοια έχει υστερήσει σοβαρά τα τελευταία χρόνια και θέλει αλλαγή ταχύτητας

Η ΝΔ στην Εύβοια έχει υστερήσει σοβαρά τα τελευταία χρόνια και θέλει αλλαγή ταχύτητας

26/10/2016
Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο Eviaportal.gr ο τέως βουλευτής Ευβοία...
Επίσκεψη Χρήστου Παγώνη στον ΧΥΤΑ και σε έργα σε εξέλιξη

Επίσκεψη Χρήστου Παγώνη στον ΧΥΤΑ και σε έργα σε εξέλιξη

26/10/2016
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Κεντρικής Εύβοιας, πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο δ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

Vardin club στη Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας