Την απάντηση του δίνει ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς στην επιστολή που απέστειλαν εργαζόμενοι της επιχείρησης Θεοδώρου.

Μετά τα πολλαπλά ψεύδη, που τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας  αναγκάζομαι να διαψεύσω δημόσια για μία ακόμη φορά τους «καλοθελητές» του Δήμου μας και να επαναλάβω ότι πρέπει να σταματήσουν τη λάσπη και τα ψέματα.

Στα πλαίσια των προεκλογικών ομιλιών μου, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου, ενημερώνω τους πολίτες για όσα αφορούν τον τόπο μας.

Έχω λοιπόν αναφέρει ότι : κάποιοι επιλέγουν να κάνουν τις νέες τους επαγγελματικές εγκαταστάσεις μακριά από την Κύμη και αυτό φυσικά δεν ωφελεί, κατά την άποψή μας, τον τόπο μας.  Από την άλλη στην Κύμη συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε κτιριακές εγκαταστάσεις που εκτός των άλλων χρόνια τώρα προσβάλλουν την αισθητική και την αρχιτεκτονική της Κύμης  στην είσοδο της Πόλης μας.

Τίποτε παραπάνω όσον αφορά στην επιχείρηση ξυλείας. Ουδέποτε καταφέρθηκα ενάντια στους εργαζόμενους σε αυτήν την επιχείρηση. Προφανώς είναι θύματα και αυτοί της παραπληροφόρησης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και κορυφώνεται αυτές τις μέρες.

Είναι το λιγότερο πολιτική ανανδρία να παραπληροφορούν οι επιτήδειοι τους εργαζόμενους, με απόψεις που δεν ειπώθηκαν.

Ας σταματήσει επιτέλους η λάσπη και ο κατήφορος από τους θιασώτες του «διαίρει και βασίλευε». Αυτό δεν είναι λύση! 

Οι πολίτες πρέπει, καταδικάζοντας με την ψήφο τους και αυτές τις παρασκηνιακές πολιτικές-τακτικές, να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, αποκλειστικά και μόνον με την αποδεκτή και αλάνθαστη κρίση τους, αξιολογώντας όχι μόνο το έργο αλλά και τις αρχές και τις αξίες του καθενός μας, με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου.

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου

Δημήτρης Γ. Θωμάς

Ακολουθείστε μας στο Google News