Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική κεντρική ομιλία του επικεφαλής της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» Χρήστου Καλυβιώτη στην Αγία Άννα.
Η Αγία Άννα χειροκρότησε ζεστά τον Χρήστο Καλυβιώτη
Η Αγία Άννα χειροκρότησε ζεστά τον Χρήστο Καλυβιώτη

Θερμή ήταν η προσέλευση του κόσμου οι οποίοι άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις του κυρίου Καλυβιώτη σε καίρια θέματα που αφορούν σε πλήρη ανανέωση του Δήμου.

Ο κύριος Καλυβιώτης χαιρέτησε από καρδιάς τους Αγιαννιώτες και παρουσίασε έναν προς έναν τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στη γενικότερη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες, μια κατάσταση για την οποία δεν ευθυνόμαστε οι πολίτες αλλά όλοι αυτοί που κυβερνούν τη χώρα μας.

Ο Χρήστος Καλυβιώτης τόνισε πως με πνεύμα αλληλεγγύης, ενότητα και συνοχή ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα όσα δύσκολα και αντίξοα μαυρίζουν την καθημερινότητά μας.

Αναφέρθηκε στις φυσικές ομορφιές της Αγίας Άννας και στην τουριστική της ανάπτυξη. Η θαυμάσια παραλία της είναι από τις πιο όμορφες σε πανελλαδικό επίπεδο και οφείλουμε να την αναδείξουμε ακόμη περισσότερο. Έτσι όπως λειτουργεί σήμερα υποδομικά παρουσιάζει την εικόνα της απόλυτης εγκατάλειψης.

Η νέα Δημοτική Αρχή πρώτα απ’ όλα πρέπει να επενδύσει σε όλα τα σημεία αναψυχής της, να αναδείξει τους φυσικούς της θησαυρούς και μέσω της κατάλληλης τουριστικής αξιοποίησης αυτών να προωθήσει τον τόπο ώστε να αποτελέσει τον πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Για να αξιοποιηθεί η παραλία της Αγίας Άννας, πρότεινε τη δημιουργία οδικού δικτύου συνένωση αυτής με τις παρακείμενες παραλίες.

Μίλησε για τη δημιουργία νέου τύπου βιολογικού καθαρισμού με σεβασμό στο περιβάλλον ώστε να προστατευτεί ο υδροφόρος ορίζοντας και τα λήμματα να μην καταλήγουν στην παρακείμενη περιοχή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στη συνέχεια, εν μέσω χειροκροτημάτων, εστίασε στην ανάγκη επίτευξης αναδιοργάνωσης όλων των υπηρεσιών της έδρας του Δήμου για την εύρυθμη λειτουργία των γραφείων τόσο της Δημοτικής όσο και της Τοπικής κοινότητας. Επίσης θα δρομολογηθεί η δημιουργία γραφείων για τις ανάγκες της αντιπολίτευσης. Η οργάνωση του Δήμου είναι προτεραιότητα.

Το ίδιο και η ανάπτυξη που θα δώσει ζωή στον τόπο. Πολύ σημαντική είναι η ενίσχυση της τοπικής αγοράς, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου, όπως επίσης και τους εν ενεργεία ρητινοκαλλιεργητές.

Ακολούθησαν οι προτάσεις του κυρίου Καλυβιώτη για την αξιοποίηση του ορυκτού και δασικού πλούτου της περιοχής μας. Επίσης τοποθετήθηκε σχετικά με την ανάγκη αναβάθμισης των κοινωνικών παροχών.

Ιδιαίτερη ήταν η ευαισθησία με την οποία αγκάλιασε για άλλη μια φορά στο λόγο του τη νέα γενιά. Ο κύριος Καλυβιώτης συγκεκριμένα είπε πως όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε ώστε να κρατήσουμε τους νέους μας στον τόπο μας, να τους δώσουμε τα βασικά κίνητρα και ερεθίσματα για να μπορέσουν να δημιουργήσουν και να εκφραστούν αξιοποιώντας τις σπουδές και της γνώσεις τους.

Σημαντική είναι και η πολιτιστική ταυτότητα της Αγίας Άννας. Η «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» θα στηρίξει κάθε πολιτιστική εστία της περιοχής και όλους τους Φορείς που έχουν πολιτιστική προσφορά στον τόπο.

Αναφέρθηκε επίσης, στην απομάκρυνση  των δημόσιων υπηρεσιών και στην ανάγκη επαναλειτουργία τους στην περιοχή. Εστίασε στην ανάγκη αναβάθμισης των περιφερειακών ιατρείων και κλείνοντας τόνισε πως το κλίμα εκφοβισμού που έχει καλλιεργηθεί για την υφαρπαγή ψήφων δεν θα περάσει. Η ίδια η τοπική κοινωνία μονιασμένη και ενωμένη θα δώσει την απάντησή της την Κυριακή 18 Μαΐου.
Δημοφιλή σήμερα

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου

25/05/2017
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά η πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου στο Προκόπι....
Dirfys Trails: 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο όρος Δίρφυς

Dirfys Trails: 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο όρος Δίρφυς

24/05/2017
Στα πλαίσια της κοινωνικής παρέμβασης αλλά και της συνεργασίας φορέων και Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουνίου 2017 ο 1ος Ορ...
Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια

26/05/2017
Στο τραπέζι έχουν αρχίσει να πέφτουν από τώρα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ για τις επερχόμε...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας