Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική κεντρική ομιλία του επικεφαλής της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» Χρήστου Καλυβιώτη στην Αγία Άννα.
Η Αγία Άννα χειροκρότησε ζεστά τον Χρήστο Καλυβιώτη
Η Αγία Άννα χειροκρότησε ζεστά τον Χρήστο Καλυβιώτη

Θερμή ήταν η προσέλευση του κόσμου οι οποίοι άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις του κυρίου Καλυβιώτη σε καίρια θέματα που αφορούν σε πλήρη ανανέωση του Δήμου.

Ο κύριος Καλυβιώτης χαιρέτησε από καρδιάς τους Αγιαννιώτες και παρουσίασε έναν προς έναν τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στη γενικότερη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες, μια κατάσταση για την οποία δεν ευθυνόμαστε οι πολίτες αλλά όλοι αυτοί που κυβερνούν τη χώρα μας.

Ο Χρήστος Καλυβιώτης τόνισε πως με πνεύμα αλληλεγγύης, ενότητα και συνοχή ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα όσα δύσκολα και αντίξοα μαυρίζουν την καθημερινότητά μας.

Αναφέρθηκε στις φυσικές ομορφιές της Αγίας Άννας και στην τουριστική της ανάπτυξη. Η θαυμάσια παραλία της είναι από τις πιο όμορφες σε πανελλαδικό επίπεδο και οφείλουμε να την αναδείξουμε ακόμη περισσότερο. Έτσι όπως λειτουργεί σήμερα υποδομικά παρουσιάζει την εικόνα της απόλυτης εγκατάλειψης.

Η νέα Δημοτική Αρχή πρώτα απ’ όλα πρέπει να επενδύσει σε όλα τα σημεία αναψυχής της, να αναδείξει τους φυσικούς της θησαυρούς και μέσω της κατάλληλης τουριστικής αξιοποίησης αυτών να προωθήσει τον τόπο ώστε να αποτελέσει τον πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Για να αξιοποιηθεί η παραλία της Αγίας Άννας, πρότεινε τη δημιουργία οδικού δικτύου συνένωση αυτής με τις παρακείμενες παραλίες.

Μίλησε για τη δημιουργία νέου τύπου βιολογικού καθαρισμού με σεβασμό στο περιβάλλον ώστε να προστατευτεί ο υδροφόρος ορίζοντας και τα λήμματα να μην καταλήγουν στην παρακείμενη περιοχή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στη συνέχεια, εν μέσω χειροκροτημάτων, εστίασε στην ανάγκη επίτευξης αναδιοργάνωσης όλων των υπηρεσιών της έδρας του Δήμου για την εύρυθμη λειτουργία των γραφείων τόσο της Δημοτικής όσο και της Τοπικής κοινότητας. Επίσης θα δρομολογηθεί η δημιουργία γραφείων για τις ανάγκες της αντιπολίτευσης. Η οργάνωση του Δήμου είναι προτεραιότητα.

Το ίδιο και η ανάπτυξη που θα δώσει ζωή στον τόπο. Πολύ σημαντική είναι η ενίσχυση της τοπικής αγοράς, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου, όπως επίσης και τους εν ενεργεία ρητινοκαλλιεργητές.

Ακολούθησαν οι προτάσεις του κυρίου Καλυβιώτη για την αξιοποίηση του ορυκτού και δασικού πλούτου της περιοχής μας. Επίσης τοποθετήθηκε σχετικά με την ανάγκη αναβάθμισης των κοινωνικών παροχών.

Ιδιαίτερη ήταν η ευαισθησία με την οποία αγκάλιασε για άλλη μια φορά στο λόγο του τη νέα γενιά. Ο κύριος Καλυβιώτης συγκεκριμένα είπε πως όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε ώστε να κρατήσουμε τους νέους μας στον τόπο μας, να τους δώσουμε τα βασικά κίνητρα και ερεθίσματα για να μπορέσουν να δημιουργήσουν και να εκφραστούν αξιοποιώντας τις σπουδές και της γνώσεις τους.

Σημαντική είναι και η πολιτιστική ταυτότητα της Αγίας Άννας. Η «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» θα στηρίξει κάθε πολιτιστική εστία της περιοχής και όλους τους Φορείς που έχουν πολιτιστική προσφορά στον τόπο.

Αναφέρθηκε επίσης, στην απομάκρυνση  των δημόσιων υπηρεσιών και στην ανάγκη επαναλειτουργία τους στην περιοχή. Εστίασε στην ανάγκη αναβάθμισης των περιφερειακών ιατρείων και κλείνοντας τόνισε πως το κλίμα εκφοβισμού που έχει καλλιεργηθεί για την υφαρπαγή ψήφων δεν θα περάσει. Η ίδια η τοπική κοινωνία μονιασμένη και ενωμένη θα δώσει την απάντησή της την Κυριακή 18 Μαΐου.
Δημοφιλή σήμερα

Στην Κύμη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 της σεζόν 2018-19

Στην Κύμη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 της σεζόν 2018-19

21/07/2017
Με ομόφωνη απόφαση από τον ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να γίνει δεκτό το αίτημα του προέδρου της Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου και η κλήρωσ...
Συναυλία Αλληλεγγύης με τη Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου στο Γήπεδο της Χαλκίδας

Συναυλία Αλληλεγγύης με τη Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου στο Γήπεδο της Χαλκίδας

21/07/2017
Στη Χαλκίδα θα βρεθούν για μία και μοναδική συναυλία η Έλενα Παπαρίζου κ...
Υπέρ βωμών και εστιών: Πόλεμος στη Νότια Καρυστία

Υπέρ βωμών και εστιών: Πόλεμος στη Νότια Καρυστία

21/07/2017
Επιστολή αναφορικά με τη δημιουργία αιολικού πάρκου στην Κάρυστο, απέστειλε το μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας Βασιλική Βαρ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας