Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε δηλώσεις προέβη ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, με το συνδυασμό "Η Στερεά σε Νέα Τροχιά" Νίκος Στουπής αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014
Νίκος Στουπής
Νίκος Στουπής

Τα αποτελέσματα για τις περιφερειακές εκλογές, έτσι όπως διαμορφώνονται εμφανίζουν έναν διακριτό, διττό χαρακτήρα:

1. α)Στην Αθήνα για τον Δήμο και στην Περιφέρεια Αττικής εκφράζεται ένα σαφές πολιτικό μήνυμα αποδοκιμασίας των εφαρμοζόμενων πολιτικών, με τον αποκλεισμό των εκλεκτών της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Σαμαρά από τον πρώτο γύρο.

β) Στις υπόλοιπες περιφέρειες, και στη δική μας, φαίνεται ότι υπερίσχυσαν διαφορετικά  κριτήρια: αυτοδιοικητικά, τοπικά, προσωπικά κλπ. που διαπλέκονται με τα κατά τόπους δημοτικά, αλλά και με αυτά των προσώπων και των μηχανισμών.

2. Σε κάθε περίπτωση καταδεικνύεται ότι:

α) Η πολιτική σημασία της Περιφέρειας χάθηκε στην τοπική πόλωση των δημοτικών σχημάτων.

β) Παντού τοπικά και ιδιαίτερα εκεί που το ΠΑΣΟΚ απουσιάζει με αμιγές σχήμα διαφαίνεται μια ευθεία υποστήριξη του στις δυνάμεις του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια.

3. Σημαντική μερίδα του κόσμου επέλεξε την αποχή χωρίς σήμερα να μπορεί να αποτιμηθεί σε τι ποσοστό αυτό συνιστά συνειδητή επιλογή ή στηρίζεται σε μια διαφορετική λογική.

4. Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας στήριξαν με τη ψήφο τους. Το συνολικό αποτέλεσμα της Περιφέρειας δεν φαίνεται να αποτελεί ένα καλό αποτέλεσμα για το υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ σχήμα, που όμως φαίνεται να διατηρεί μία συσπείρωση της τάξης του 80% σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Το γεγονός αυτό μαζί με μια δικιά μας μεγάλη προσπάθεια να εξειδικεύσουμε ακόμη περισσότερο την πολιτική μας και να πείσουμε το λαό της Στερεάς Ελλάδας αποτελούν μία σταθερή αφετηρία για να διεκδικήσουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο δεύτερο γύρο. Αυτό για να επιτευχθεί απαιτεί πρωτίστως την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή όλων όσων απείχαν της εκλογικής διαδικασίας στον πρώτο γύρο και τη μέγιστη συσπείρωση όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που δεν θα έχουν έκφραση στο δεύτερο γύρο, μαζί με τη "Στερεά σε Νέα Τροχιά" και τον Βαγγέλη Αποστόλου.

Νίκος Στουπής

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας
Δημοφιλή σήμερα

Έναρξη Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας 2018 με θέμα ο «Τρωικός Πόλεμος» – Δηλώσεις συμμετοχής

Έναρξη Θαλασσινού Καρναβαλιού Χαλκίδας 2018 με θέμα ο «Τρωικός Πόλεμος» – Δηλώσεις συμμετοχής

10/01/2018
Όπως κάθε χρόνο και φέτος ο Δήμος Χαλκιδέων διοργανώνει μια σειρ...
Νέα κινητή ιατρική μονάδα απέκτησε το ΕΚΑΒ Χαλκίδας

Νέα κινητή ιατρική μονάδα απέκτησε το ΕΚΑΒ Χαλκίδας

14/01/2018
Το ΕΚΑΒ Χαλκίδας παρέλαβε νέα Κινητή Ιατρική Μονάδα, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης για όλη την Εύβοια....
Αλλαγή πορείας οχημάτων λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΧ

Αλλαγή πορείας οχημάτων λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΧ

15/01/2018
Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει ότι από αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, θα υπάρξουν αλλαγές στην πορεία οχημάτων σε συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας