Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε δηλώσεις προέβη ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, με το συνδυασμό "Η Στερεά σε Νέα Τροχιά" Νίκος Στουπής αναφορικά με τα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014
Νίκος Στουπής
Νίκος Στουπής

Τα αποτελέσματα για τις περιφερειακές εκλογές, έτσι όπως διαμορφώνονται εμφανίζουν έναν διακριτό, διττό χαρακτήρα:

1. α)Στην Αθήνα για τον Δήμο και στην Περιφέρεια Αττικής εκφράζεται ένα σαφές πολιτικό μήνυμα αποδοκιμασίας των εφαρμοζόμενων πολιτικών, με τον αποκλεισμό των εκλεκτών της κυβέρνησης και προσωπικά του κ. Σαμαρά από τον πρώτο γύρο.

β) Στις υπόλοιπες περιφέρειες, και στη δική μας, φαίνεται ότι υπερίσχυσαν διαφορετικά  κριτήρια: αυτοδιοικητικά, τοπικά, προσωπικά κλπ. που διαπλέκονται με τα κατά τόπους δημοτικά, αλλά και με αυτά των προσώπων και των μηχανισμών.

2. Σε κάθε περίπτωση καταδεικνύεται ότι:

α) Η πολιτική σημασία της Περιφέρειας χάθηκε στην τοπική πόλωση των δημοτικών σχημάτων.

β) Παντού τοπικά και ιδιαίτερα εκεί που το ΠΑΣΟΚ απουσιάζει με αμιγές σχήμα διαφαίνεται μια ευθεία υποστήριξη του στις δυνάμεις του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια.

3. Σημαντική μερίδα του κόσμου επέλεξε την αποχή χωρίς σήμερα να μπορεί να αποτιμηθεί σε τι ποσοστό αυτό συνιστά συνειδητή επιλογή ή στηρίζεται σε μια διαφορετική λογική.

4. Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας στήριξαν με τη ψήφο τους. Το συνολικό αποτέλεσμα της Περιφέρειας δεν φαίνεται να αποτελεί ένα καλό αποτέλεσμα για το υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ σχήμα, που όμως φαίνεται να διατηρεί μία συσπείρωση της τάξης του 80% σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Το γεγονός αυτό μαζί με μια δικιά μας μεγάλη προσπάθεια να εξειδικεύσουμε ακόμη περισσότερο την πολιτική μας και να πείσουμε το λαό της Στερεάς Ελλάδας αποτελούν μία σταθερή αφετηρία για να διεκδικήσουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο δεύτερο γύρο. Αυτό για να επιτευχθεί απαιτεί πρωτίστως την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή όλων όσων απείχαν της εκλογικής διαδικασίας στον πρώτο γύρο και τη μέγιστη συσπείρωση όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που δεν θα έχουν έκφραση στο δεύτερο γύρο, μαζί με τη "Στερεά σε Νέα Τροχιά" και τον Βαγγέλη Αποστόλου.

Νίκος Στουπής

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας
Δημοφιλή σήμερα

Αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης για το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

Αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης για το σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

21/01/2017
Αναρτήθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ο δασικός χάρτης για το νομό Ευβοίας, ενώ η Διεύθυνση Δασών...
To Sharemycar ήρθε και στη Χαλκίδα

To Sharemycar ήρθε και στη Χαλκίδα

21/11/2016
Μία νέα εφαρμογή με το όνομα Sharemycar.gr ήρθε να γίνει πράξη και στην Ελλάδα, από τους τρεις Χαλκιδέους φίλους Σταμάτη Τσακλάνο, Δημήτριο Κουτσαύτη και Ιωάννη Καραμανέ. ...
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Λιμεναρχείο Κύμης

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Λιμεναρχείο Κύμης

21/01/2017
Παρουσία στρατιωτικών και τοπικών φορέων του νομού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου εντός Λιμενικού Καταστήματος η...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας