Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προϊόντα 1000€ πρόσφερε ο Εμπορικός Σύλλογος και Βιομηαχνικός Σύλλογος Χαλκίδας Δομή Παροχής Συσσιτίου και οι Δομές απέστειλαν ευχαριστήριο στον Εμπορικό Σύλλογο για αυτή του την προσφορά.
Εμπορικός σύλλογος Χαλκίδας
Εμπορικός σύλλογος Χαλκίδας

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Νίκο Γεωργάτο και το ΔΣ αυτού, για την προσφορά προϊόντων αξίας 1000 ευρω στη Δομή Παροχής Συσσιτίου, που λειτουργεί  στα πλαίσια του προγράμματος “Κοινωνικές δομές άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων- Συνέργεια».

Ο εμπορικός Σύλλογος επιθυμώντας να ευχαριστήσει το Δήμο Χαλκιδέων και το Δήμαρχο Θ. Ζεμπίλη για την παραχώρηση του αναπλασμένου χώρου πλαζ Αστέρια στην Κάνηθο προσφέρει στα Συσσίτια προϊόντα συνολικής αξίας 1000 ευρω με χρήματα που προέρχονται από το επιτυχημένο 4ημερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργάνωσε ο σύλλογος.

Στα Συσσίτια σιτίζουμε καθημερινά 155 ωφελούμενους στηριζόμενοι αποκλειστικά σε εθελοντικές συνεργασίες και χορηγίες. Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας με τη χορηγία του, εξασφάλισε μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια για τη λειτουργία μας αφού όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι σε μέρες οικονομικής κρίσεως να έχεις καθημερινά γεύματα για τόσους πολλούς ωφελούμενους.

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για την αγάπη που έχουμε εισπράξει αυτούς τους 6 μήνες λειτουργίας μας αλλά θα το επαναλάβω. Μπορεί η κατσαρόλα μας να γεμίζει δύσκολα από τρόφιμα αλλά καθημερινά υπερχειλίζει από αγάπη.

Ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας και αναμένουμε αντίστοιχη βοήθεια και από άλλους συλλόγους της πόλης.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας