Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τη δική του απάντηση δίνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ότι στέλεχος του συνδυασμού του είχε επαφές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Χρήστος Παγώνης
Χρήστος Παγώνης

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη 20 Μαΐου με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, η οποία υποστηρίζε ότι μεγαλοστέλεχος του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», εκ των εμπίστων του υποψηφίου δημάρχου Χαλκίδος, Χρήστου Παγώνη προσέγγισε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα» στην Εύβοια, Ιωάννη Μάλιαρη, επιδιώκοντας να επιτύχει «κάτω απ' το τραπέζι» συμφωνία στήριξης του συνδυασμού του.

Το Eviaportal.gr επικοινώνησε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη ζητώντας του να εκφράσει τη θέση του απέναντι σε αυτά τα δημοσιεύματα.

Ο Χρήστος Παγώνης άστραψε και βρόντηξε για αυτά τα ψευδή δημοσιεύματα δηλώνοντας: «Η θέση μου είναι ότι κανείς από το συνδυασμό μου δεν έχει εξουσιοδότηση να κάνει επαφές με άλλες παρατάξεις εκτός από εμένα. Κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή, ούτε έχει συζητήσει με άλλες παρατάξεις και πόσο μάλλον με μία εγκληματική οργάνωση όπως είναι η Χρυσή Αυγή. Γιατί είναι εγκληματική αφού ο επικεφαλής της και πολλά μέλη της είναι στη φυλακή. Πρόκειται για έναν πόλεμο λάσπης στον οποίο έχει οδηγηθεί ο αντίπαλος συνδυασμός από έλλειψη επιχειρημάτων και από έλλειψη προγράμματος. Με λάσπη και πέτρες όμως δεν πρόκειται να χτίσουμε έναν καινούργιο δήμο. Χρειάζεται σχέδιο, αποφασιστικότητα, δημιουργικότητα και πολύ σκληρή δουλειά. Αποδοκιμάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτού του είδους τον πόλεμο κάτω από τη μέση και δεν έχουμε καμία σχέση με αυτόν. Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε δελτίο τύπου με το οποίο στηρίζει το συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη και για αυτό το λόγο καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να θεωρηθεί ότι το δικό μας συνδυασμό τον στηρίζει η Χρυσή Αυγή. Αίσχος!».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας