Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τη δική του απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Θωμάς στο Χρήστο Θεοδώρου αναφορικά με το θέμα της συκοφαντίας που οδηγεί στα δικαστήρια τον Δημήτρη Θωμά και το Χρήστο Θεοδώρου.
Δημήτρης Θωμάς
Δημήτρης Θωμάς

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και το 51,88%  των πολιτών του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου επέλεξαν την νέα Δημοτική Αρχή, έναντι του 48,12%που στήριξε τους Νέους Ορίζοντες. Γεγονός που ήδη έχω απαντήσει ότι : για εμένα προσωπικά η εντολή των δημοτών μας είναι απόλυτα σεβαστή.

Κατά την προεκλογική περίοδο κατ΄ επανάληψη επιδίωξα τον δημόσιο διάλογο,  μια προσπάθεια που απέβη άκαρπη. Όπως άλλωστε αναφέρει και ο Κύριος Θεοδώρου : «Πάλι δεν απάντησα τότε, για να μην βοηθήσω τον κ.Θωμά….». 

Και τον ρωτάμε: Τον κ. Θωμά θα βοηθούσε ο διάλογος; Ή τους δημότες να  αποκρυσταλλώσουν άποψη;

Η εκ των υστέρων απάντηση σας κ. Θεοδώρου ήταν αναμενόμενη. Εκ του ασφαλούς, με ολοκληρωμένη την εκλογική διαδικασία μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Σαφώς και εφόσον το επιθυμείτε μπορούμε να συνεχίσουμε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών. Χρειάστηκε να σας απαντήσουμε προεκλογικά : «Η δικαιοσύνη σας έχει προ πολλού απαντήσει» δίνοντας της αποφάσεις της στη δημοσιότητα αφού μας προκαλέσατε. Δεν είμαστε από στάση ζωής δικομανείς, αλλά αν επιμένετε δεν θα σας χαλάσουμε το δικό σας χόμπι. Ίσως τη δεύτερη φορά εμπεδώσετε την απάντηση.

Δεν πρόκειται να αναλωθούμε σε «χαρτοπόλεμο» μέσω διαδικτύου. Είναι πλέον γνωστό ότι το μόνο που επιθυμείτε είναι η παραπληροφόρηση και η δημιουργία εντυπώσεων.

Τα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες τα εξηγείτε ο ίδιος, σαφέστατα στην ανακοίνωση σας:

«Περίμενα να τελειώσει η διαδικασία, για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου.»

«επειδή στήριζα τον αντίπαλό του υποψήφιο Δήμαρχο και νικητή πλέον, των δημοτικών εκλογών.»

Αντιλαμβάνομαι και γνωρίζω καλά τη μεθοδολογία σας στην πολιτική που ασκείτε τόσα χρόνια και για αυτό το λόγο δεν περιμένω κάποια επανορθωτική δήλωση από εσάς.

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου

Δημήτρης Γ. Θωμάς
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας