Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του στο Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά ο Τάσος Βλάχος υπέβαλλε την παραίτηση του στις 30 Ιουνίου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου της ΔΕ Κονιστρών.
Τάσος Βλάχος
Τάσος Βλάχος

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του είναι το ακόλουθο:

Η απόφαση μου αυτή είχε σχέση καθαρά με την υπηρεσιακή μου κατάσταση ως εκπαιδευτικού κατόπιν νέων δεδομένων όπως αυτά διαμορφώθηκαν στην υπηρεσία μου  και έπρεπε να ήταν άμεση.

Δράττομαι όμως της ευκαιρίας να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τον κ. Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την τιμή που μου έκανε να με ορίσει Αντιδήμαρχο στη ΔΕ Κονιστρών και για την συμπαράσταση του στα καθ’ ύλην και κατά τόπου καθήκοντα μου.

Όπως επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου αντιδημάρχους των άλλων Δ.Ε. Ενοτήτων, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Προέδρους των Τ.Κ. της Δ.Ε. Κονιστρών με τους οποίους είχα αγαστή συνεργασία. Ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου Δημοτικούς Συμβούλους της ΔΕ Κονιστρών κ. Δημήτρη Μάγειρα και κ. Γεώργιο Κόκκο για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που ήμουν Αντιδήμαρχος, εξάροντας τη συμβολή και συμπαράσταση του τελευταίου στην επίλυση καίριων θεμάτων που απασχολούσαν τη ΔΕ Κονιστρών. Χωρίς τη συμμετοχή του θα είχα πετύχει λιγότερα στην άσκηση των καθηκόντων μου.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και το προσωπικό της ΔΕ Κονιστρών για την άψογη συνεργασία που είχαμε, την εργατικότητα του αλλά και την διάθεση για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.

Τελειώνοντας, με τα μέσα που διέθετα, το μειωμένο προσωπικό  και σε συνάρτηση με τον όγκο των καθημερινών προβλημάτων εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και θεωρώ ότι συνέβαλα και εγώ ελάχιστα στο καλό του τόπου μας.

Στο έξης κατά τη νέα δημοτική περίοδο, θα αγωνίζομαι για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη των «Νέων Οριζόντων» πάντα σύμφωνα με το νέο ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες.

Ευχαριστώ,

Τάσος Βλάχος
Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας