Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα χθες, ο Ηρακλής Ψαχνών ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει …Football League.

Με όνειρα, χαμόγελα, πειράγματα και φιλοδοξίες, οι παίκτες του “ημίθεου” πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κούτση.

Απ’ τους παλιούς, το παρόν έδωσαν οι Χρήστος Πατσατζόγλου, Βασίλης Πατσατζόγλου, Παναγιώτης Μπακομήτρος, Σάκης Παλαιολόγος, Ταουόνγκα Τσιμόντζι και Δημήτρης Αγγελόπουλος (τερματοφύλακας).

Απ’ τους νέους, ο Ιμπάν Ράντι (πέρυσι εντυπωσίασε με τον Φωκικό), ο Ραζάκ Μεντί, ο Ρέουμπεν Αγιάρνα (αμφότεροι …Γκανέζοι), ο Κώστας Φλίγκος, ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο Κώστας Στρατομήτρος και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, ενώ καθ’ οδόν, ήταν ο Φουλάχ απ’ τη Σιέρα Λεόνε και ο Καμερουνέζος με γαλλικό διαβατήριο Τσούμπε, που έχουν συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών (αναμένονταν λίγο μετά την προπόνηση, στα Ψαχνά).

Οι άμεσοι συνεργάτες του Γιώργου Κούτση είναι ο γυμναστής Ηλίας Σορόκος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Σπύρος Χριστόπουλος.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο γενικός αρχηγός Κώστας Γκαλούφας ανέφερε “σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, να έχετε υγεία και δύναμη, μέχρι την Τετάρτη πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί το ρόστερ”, ενώ παρουσίασε στους παίκτες, το προπονητικό τιμ.

Ο Ηρακλής θα μεταβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας -λογικά- στα 3-5 πηγάδια, για δέκα ημέρες (παίζει σαν σενάριο και το Πήλιο), ενώ έχει κλείσει σίγουρα -για την ώρα- ένα φιλικό παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Επιπλέον, μάλλον δεν θα χαλάσει η …παράδοση και η ομάδα της Εύβοιας αρχές Σεπτέμβρη θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στα Ψαχνά, ενώ γίνονται προσπάθειες και για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας!

Να σημειωθεί δε, ότι η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον λαοφιλή σύλλογο της Μακεδονίας για τον δανεισμό τουλάχιστον δύο παικτών (σ.σ. ο Κούτσης υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους “ασπρόμαυρους”).

Μάλιστα ο Κώστας Γκαλούφας επιβεβαίωσε ότι ο Ηρακλής Ψαχνών ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ των Θεσσαλονικέων Νίκο Μελισσά, ωστόσο όπως είπε “είναι δύσκολη περίπτωση, γιατί τον υπολογίζει ο Αναστασιάδης”.

Ο Ηρακλής τα επόμενα 24ωρα θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός φορ, ενός εξτρέμ και δύο παικτών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή.

Τέλη Αυγούστου ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο, ενώ η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Δηλώσεις

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, δηλώσεις στο Star Κεντρικής Ελλάδας (στον συνάδελφο Γιώργο Γιώτα) και στο Eviateam, έκαναν οι Κώστας Γκαλούφας, Γιώργος Κούτσης, Κώστας Φλίγκος και Χρήστος Πατσατζόγλου.

Κώστας Γκαλούφας (γενικός αρχηγός): “Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε μία ομάδα που να παίζει ποιοτικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Μία ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να πάμε για το πρωτάθλημα, για να …σώσουμε την κατηγορία. Έχουμε όμως εμπειρία ως ομάδα και θα έρθουν κι’ άλλα παιδιά. Ελπίζω να βοηθήσει ο κόσμος, σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια”.

Γιώργος Κούτσης (προπονητής): “Καλή αρχή στον Ηρακλή. Χρειάζεται να αξιολογήσουμε τις δυνατότητές μας. Απ’ την πλευρά μου, υπόσχομαι ότι θα κάνω κάθε δυνατή προσπάθεια, για να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Δεν ξεχωρίζουμε την άμυνα απ’ την επίθεση, πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί, σε όλες τις γραμμές και θα δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε μία ομάδα με νέα παιδιά. Όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές που περιμένουμε, θα δούμε αν χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω”.

Κώστας Φλίγκος (ποδοσφαριστής): “Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα! Τα προηγούμενα χρόνια, όσες φορές βρέθηκα αντίπαλος του Ηρακλή Ψαχνών, ήταν απ’ τους πιο σκληρούς αντιπάλους. Πριν λίγο καιρό έχασε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα στις λεπτομέρειες. Συνεργάζομαι με ομάδες, που δείχνουν έμπρακτα ότι με θέλουν και ο Ηρακλής με ήθελε πολύ. Συμφωνήσαμε μέσα σε πέντε λεπτά. Οι στόχοι είναι μεγάλοι. Αν και νωρίς, πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα”.

Χρήστος Πατσατζόγλου (ποδοσφαιριστής): “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για 2η χρονιά στον Ηρακλή Ψαχνών. Στο περσινό πρωτάθλημα, κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, το είδε όλη η Ελλάδα. Σίγουρα το φινάλε μας άφησε μία πικρία. Απ’ την περσινή ομάδα, μείναμε 4-5 άτομα. Παρόλα αυτά, είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ζητάω απ’ τον κόσμο να είναι δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα. Χωρίς τον κόσμο είμαστε αδύναμοι, για εμάς ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης”.

Πηγή: eviateam.wordpress.com

Ακολουθείστε μας στο Google News