Τος δικές του δηλώσεις αναφορικά με την εκλογή του νέου Προεδρείου και της νέας Οικονομικής Επιτροπής, έκανε ο Κώστας Χαϊνάς στη συνεδρίαση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Εμείς σταθεροί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις ότι θα πορευτούμε με ευθύνη, συναίνεση και συνεννόηση, θα ψηφίσουμε τις προτάσεις της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας για Προεδρείο, ως ένα ελάχιστο δείγμα της αναγκαιότητας συνεννόησης όλων των δυνάμεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της  Περιφέρειας.

Για την Οικονομική Επιτροπή επίσης θα ψηφίσουμε την πρόταση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, αλλά ταυτόχρονα καταθέτουμε την διαθεσιμότητά μας για συμμετοχή στην Οικονομική Επιτροπή ως τακτικό μέλος και εφόσον κριθεί ότι θα είναι χρήσιμη η συμμετοχή μας τότε ζητούμε να συμπεριληφθούμε στην πρόταση της μειοψηφίας για την Οικονομική Επιτροπή.

Παρόλα αυτά κρίθηκε από τμήμα της μειοψηφίας σκόπιμο να υπερψηφίσουν πρόταση υποψηφίων οι οποίοι απείχαν από την ψηφοφορία για την πρόταση της μειοψηφίας, με το αιτιολογικό ότι διαφωνούν με το νόμο και δεν συνεργάζονται για την διαμόρφωση της πρότασης της μειοψηφίας!

Εμείς και στην περίπτωση αυτή υπερψηφίσαμε τελικά την πρόταση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σταθερά προσηλωμένοι στον πνεύμα της συνεννόησης.
Λαμία 7-9-2014

Ενεργοί Πολίτες Στερεάς
Κώστας Χαϊνάς Περιφερειακός Σύμβουλος

Ακολουθείστε μας στο Google News