Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Για μία ακόμα ημέρα η ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών συνεχίζεται στην υψηλή γέφυρα εξαιτίας των έργων του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ.
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας
Σήμερα Παρασκευή  4/9/09 η κατάσταση έγινε τραγική αφού χιλιάδες οδηγοί (αρκετοί περισσότεροι από άλλες ημέρες λόγω του Σαββατοκύριακου και των υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται) είχαν εγκλωβιστεί στην είσοδο της Εύβοιας με την ουρά να φτάνει στο ύψος των Ναυπηγείων και μάλιστα καλύπτοντας 3 λωρίδες του νέου αυτοκινητόδρομου. Υπενθυμίζουμε ότι η κυκλοφορία γίνεται μόνο στο μία λωρίδα της υψηλής γέφυρας η οποία δίνεται εναλλάξ στην είσοδο και στην έξοδο της Χαλκίδας. Τα έργα αφορούν την αποκατάσταση ενός και μόνο προβληματικού μεταλλικού αρμού στο οδόστρωμα και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί όταν θα ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα έργα συντήρησης των 2.150.000 ευρώ. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να είναι προνοητικοί και να προγραμματίσουν τις εργασίες τις βραδινές ώρες.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Χαρης (11/9/2009 4:48:53 μμ)
θα μπορούσαν εναλλακτικά αντί να γίνεται μονοδρομηση να χρησιμοποιείται η παλιά γέφυρα προς τη μια φορά και η νέ απρος την άλλη. Και έτσι θα στενάζει η πόλη, αλλά προς τη μια τουλάχιστον κατέυθυνση θα κινούμαστε με ελαφρά βραδυπορία.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας