Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σας διαβιβάζουμε «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ» που εξέδωσε ο Δήμος Κονιστρών και υπογράφει ο Δήμαρχος, κ.Παπαναστασίου, σχετικά με την σύσκεψη που διοργάνωσε  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Χαλκίδα το πρωί της 14/9/09 και στο οποίο ο εν λόγω Δήμος  δεν εκλήθη.

                                                                  
        
"Διαμαρτυρόμαστε  έντονα διότι ενώ πέρασε ένα διήμερο με τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η θεομηνία , χωρίς καμία παρουσία-βοήθεια ή αρωγή , από όλους τους φορείς της πολιτείας , με έκπληξή μας μάθαμε , ότι έγινε σύσκεψη υπό τον Γ.Γ Περιφέρειας Στ. Ελλάδας στην Χαλκίδα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην οποία δεν κλιθήκαμε .
Αναρωτιόμαστε εάν ένας Δήμος που έχει κατεστραμμένα: τρεις γέφυρες-οδικά δίκτυα-δίκτυα υποδομών (ΟΤΕ-ΔΕΗ-Ύδρευσης) τέσσαρα (4) αποκλεισμένα χωριά – αντλιοστάσια –μέρος της δημοτικής και το σύνολο της αγροτικής οδοποιίας – γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ- κίνδυνοι πλημμύρων από το φράξιμο της εξόδου Μανικίων-Σέττας πλημμύρες κατοικιών – καταστροφή οικοσκευών – καταστροφής εμπορευμάτων εμπορικών επιχειρήσεων- αγροτικών καλλιεργειών – ιδιωτικής χρήσης οχημάτων-ζωικού κεφαλαίου –καταρρεύσεις κατοικιών –προβλήματα στατικότητας γέφυρας Μονοδρίου κλπ. ,πως μπορείτε να μη καλείται σε μια τέτοια σύσκεψη. Τόσο ενοχλητική τους είμαστε ποια?"

                              
                                                          
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας