Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τους πληγέντες από τις πλημμύρες του σαββατοκύριακου δήμους Ληλαντίων και Ερέτριας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ.Αναστάσιος Λιάσκος και παρευρέθη στα έκτακτα δημοτικά συμβούλια τα οποία πραγματοποιήθηκαν μετά τη θεομηνία που έπληξε τους παραπάνω δήμους.
Ο κ.Λιάσκος λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δήμοι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έθεσε ως άμεση προτεραιότητα και ζήτησε από την κυβέρνηση:
α) την άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε όλες τις περιοχές των δήμων αλλά και των υπολοίπων περιοχών του νομού που επλήγησαν
β) να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών σε οικοσκευές και καλλιέργειες με σκοπό να αποζημιωθούν οι πληγέντες συμπολίτες μας στο 100%.
γ) να γίνει άμεση καταγραφή των ζημιών των επιχειρήσεων που επλήγησαν ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.
δ) να υπάρξει άμεση και ισχυρή καταβολή στη Νομαρχία της Εύβοιας και στους πληγέντες δήμους ώστε να ξεκινήσουν τα έργα αποκατάστασης.
 Τέλος τόνισε την ανάγκη εξαγγελίας σειράς μέτρων από την Κυβέρνηση ανάλογα με αυτά των πυρόπληκτων περιοχών το έτος 2007 , τα οποία αφορούσαν ρυθμίσεις χρεών, δυνατότητα δανειοδότησης με επιδοτούμενο επιτόκιο, αναστολή πληρωμών ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΔΟΥ, κλπ.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας