Δεν κατάφερε η ομάδα Αθλητική Ένωση Ληλαντίου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Πρασίνου.

Η  ομάδα του Πρασίνου από την αρχή του αγώνα είχε καλύτερη κυκλοφορία από την ομάδα μας η οποία με νέα παιδιά στην σύνθεσή  της προσπάθησε να αντισταθεί χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι η τοπική ομάδα στο 17΄ προηγήθηκε με το Λαθουρά, που  ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στο 41΄ στέλνοντας έτσι την ομάδα του με το 2-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας σαφώς πιο βελτιωμένη προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ είχε την ευκαιρία σε ένα φάουλ του Μότσου  χωρίς όμως αποτέλεσμα και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90΄με ωραία προσπάθεια και σουτ πλασέ  ο  Μικράκης.
 
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Γκάτσου, Κελεπούρη και Παραδεισόπουλου.  
 
Α.Ε.Λ. Βυργιώτης, Κορκόβελος, Αναγνώστου, Μπουραντάς  ( 46΄Αργύρης Γεωρ.) Παπαγεωργίου ( 67΄Μότσος ), Μικράκης, Αργύρης Ιωα.(75΄Πέππας ) , Χατζηαντωνάκης, Παύλου, Μπεινόγλου, Παπαχρήστος.    
   
Η ομάδα μας ευχαριστεί την ομάδα του Ηρακλή Πρασίνου για την άψογη φιλοξενία που είχαμε.
 
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου την ομάδα του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου το Σάββατο 20/12 και ώρα 15.00.
 
Με νίκη και καλή απόδοση συνέχισε στο πρωτάθλημα των παίδων η ομάδα μας που κέρδισε την ομάδα του Λήλα Βασιλικού με 2-0.

Τα γκολ για την ομάδα μας τα πέτυχαν οι Χαλιώτης και Ποδάρας.

Ακολουθείστε μας στο Google News