Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Νέα συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ευβοίας τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου και ώρα 18:00.
Παναγιώτης Σίμωσης
Παναγιώτης Σίμωσης

Μετά τη διαπίστωση της έλλειψης απαρτίας κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 12 Ιανουαρίου 2015 καλείστε στις 19 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο 2ο όροφο του Επιμελητηρίου, Ελ. Βενιζέλου 12 στη Χαλκίδα να διατυπώσουμε τις θέσεις μας και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας σε όλους όσους είναι υπεύθυνοι στη διαμόρφωση της πολιτικοοικονομικής κατάστασης της χώρας.

Στην πολλαπλά δύσκολη φάση που περνάει η ελληνική οικονομία και ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών τα Επιμελητήρια δεν πρέπει να μείνουν αμέτοχα στις τρέχουσες οικονομικές κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις αλλά καλούνται μέσα από το θεσμικό τους ρόλο με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις να συμβάλλουν καθοριστικά στις τρέχουσες εξελίξεις.

Το Επιμελητήριο Ευβοίας αντιλαμβανόμενο πλήρως το ρόλο του και την υποχρέωση του έναντι χιλιάδων μελών του για την προάσπιση των συμφερόντων τους αλλά ταυτόχρονα και την ευθύνη του προς το κοινωνικό σύνολο, επισημαίνει εγκαίρως τους κινδύνους και τις αρνητικές συνέπειες μιας σειράς θεμάτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση, την κοινωνική πρόνοια. Το Επιμελητήριο Ευβοίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Τα προβλήματα των επιχειρήσεων είναι πολλά και μεγάλα. Απαιτούνται λύσεις εδώ και τώρα.
Δημοφιλή σήμερα

Κλειστή η συρταρωτή γέφυρα Ευρίπου

Κλειστή η συρταρωτή γέφυρα Ευρίπου

17/4/2019
Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας ενημερώνει ότι η γέφυρα του Ευρίπου θα κλείσει ένα χρονικό διάστημα, για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας....
Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας

Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας

17/4/2019
Η δημοτική κοινότητα Χαλκίδας καλεί τους Χαλκιδέους πολίτες, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών, να στηρίξουν όσο το δυνατό...
Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην πόλη της Χαλκίδος

Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην πόλη της Χαλκίδος

18/4/2019
Οι Ακολουθίες του Νυμφίου την Κυριακή των Βαΐων, Μεγ. Δευτέρα, Μεγ. Τρίτη και Μεγ. Τετάρτη θα αρχίζουν στις 19:00....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας