Μήνυμα νίκης αλλά και σταθερότητας απέστειλε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου από τη Χαλκίδα ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Σίμος Κεδίκογλου.

Από το κατάμεστο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας ο Σίμος Κεδίκογλου απέστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας και νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, εξαπέλυσε ευθείες βολές στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι αυτά που λέει ο Τσίπρας είναι για τα πανηγύρια, ενώ άμεση ήταν και η αναφορά του στα έργα που συντελέστηκαν στο νομό Ευβοίας και σε αυτά που έχουν ήδη δρομολογηθεί να ολοκληρωθούν άμεσα, όπως είναι η Παράκαμψη της Χαλκίδας και το Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Βέβαια όπως τόνισε για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να βγει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Ακόμα άμεση ήταν η αναφορά του και στην ΕΡΤ και στο κλεισιμό της καθώς όπως τόνισε ήταν απόφαση της κυβέρνησης που ο ίδιος έπρεπε να εκτελέσει ενώ το κλείσιμο της ΕΡΤ εξοικονόμησε στους Έλληνες 200 εκατομμύρια ευρώ αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Η παλιά ΕΡΤ στοίχιζε 300 εκατ. ευρώ το χρόνο και η ΝΕΡΙΤ στοιχίζει 100 εκατ ευρώ». Όμως δεν περίμενε ότι αυτό που έκανε θα είχε σαν αποτέλεσμα εκείνος και τα αδέρφια του να γίνουν στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων, ούτε ότι θα του κοβόταν η σύνταξη και η περίθαλψη λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν φανταζόμουνα ότι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ από εκδικητική μανία θα μου στερούσαν τη σύνταξη και την περίθαλψη».

Τέλος αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχτηκε από εσωκομματικούς της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς εντός της δημοκρατίας του νομού μας επικράτησε η λογική του πολέμου, της λάσπης και της συκοφαντίας. Δέχθηκα χτυπήματα κάτω από τη μέση πιστεύοντας μερικοί ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσουν ορισμένοι τις δικές τους φιλοδοξίες, ταους δικούς τους υποψήφιους έναντι των άλλων. Αυτές οι πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν. Ευχαριστώ προσωπικά την Ιωάννα Δαριβέρη, το Δήμο Κόρδη, την Τασούλα Ψυχογιού και τον Μπάμπη τον Κώτσαρο που με την παρουσία τους εδώ σήμερα δίνουν ένα οριστικό τέλος στα ψεύδη, στις φήμες και στον πόλεμο λάσπης που υπέστη προσωπικά. Η ήττα του απελθόντος δημάρχου οφείλονταν σε εκείνα τα στελέχη της παράταξης που μεθόδευσαν και εκπαραθύρωσαν δυο σημαντικά στελέχη που έδωσαν και δίνουν καθημερινά τον αγώνα για το καλό του τόπου.. Ας αναζητήσουν εκεί τις ευθύνες τους και ας αφήσουν το Σίμο έξω από τις νοσηρές πρακτικές τους. Ας τελειώσει αυτό το παραμύθι μια για πάντα και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Επιπλέον άμεσες ήταν οι αναφορές του τόσο σε ΠΑΣΟΚ όσο και Ανεξάρτητους Έλληνες ενώ εξαπέλυσε ευθείες αιχμές έναντι του έτερου βουλευτή και συνηποψηφίου του Κώστα Μαρκόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να έχει βουλευτές εμπιστοσύνης γιατί στις εκλογές δεν διαλέγετε μόνο κόμμα αλλά και πρόσωπα. Πρεπει να είστε σίγουροι ότι ο βουλευτής που θα ψηφίσετε θα μείνει στο κόμμα που ψηφίζετε. Δεν θα κόβει βόλτες πέρα-δώθε σε άλλα κόμματα».

Έκλεισε την ομιλία του καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τον ίδιο λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι ήμουν και θα είμαι σταθερός ακόμα και στα δύσκολα. Είμαι, ήμουν και θα είμαι πάντα συνεπής στις δεσμεύσεις μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας άμεσος και ειλικρινής. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα σταθερός στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε, να φέρουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη να κάνουμε ξανά Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Για εμένα το ξέρετε. Θα μείνω στη Νέα Δημοκρατία. Ήμουν, είμαι και θα είμαι Νέα Δημοκρατία! Ήμουν, είμαι και θα είμαι συνεπής στις θέσεις μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι συνεπής απέναντι σας. Αυτή τη συγκέντρωση δεν τόλμησε κανείς βουλευτής να την κάνει σε αυτό το χώρο γιατί κανείς δεν είχε τόση αγάπη και συμπαράσταση».

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Απόστολος Βαρδακώστας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας Γιάννης Καρούζος, ο Άγγελος Πνευματικός, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ηλίας Μπουρμάς, Σταμάτης Γκάβαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λίλιαν Ζλακώνη, Ιωάννα Δαριβέρη, Αντώνης Πατέλης, ο πατέρας του Σίμου Κεδίκογλου Βασίλης Κεδίκογλου, ο Νίκος Φατούσης, ο Γιώργος Χαλιώτης, ο Γιώργος Κελαϊδίτης κ.α.

Ακολουθείστε μας στο Google News