Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στον Υπουργό Εσωτερικών για να παραμείνουν ελεύθερα τα διόδια τις ημέρες των εκλογών.
Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας
Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε χθες στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σπ. Φλογαϊτη επιστολή με την οποία ζητά να παραμείνουν ελεύθερα τα διόδια σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:
«Προς Υπουργό Εσωτερικώνκ. Φλογαΐτη Σπ.
Κύριε Υπουργέ,
Πιστεύω ότι και εσείς συμμερίζεστε την γενική εκτίμηση ότι οι εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την πορεία του τόπου. Ιδιαίτερα δε για εκατομμύρια γυναίκες και άντρες, νέους και νέες, την πορεία της ζωής των οποίων θα επηρεάσουν καθοριστικά, κρίνοντας τη δουλειά, το μέλλον τους και την οικονομική τους θέση.
Είναι λοιπόν απαραίτητη η συμμετοχή όλων σʼ αυτές τις εκλογές, ώστε με την ψήφο τους να εκφράσουν τη θέλησή τους.
Ως εκ τούτου η όποια διευκόλυνση θα είναι συμβολή σε αυτή την προσπάθεια. Γιʼ αυτό σας παρακαλούμε να αναλάβετε πρωτοβουλία, ώστε τα διόδια προς πάσα κατεύθυνση κατά την διάρκεια της Παρασκευής, του Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας, να παραμείνουν ελεύθερα.
Μια τέτοια πρωτοβουλία από την πλευρά σας, εκτός από τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, θα συμβάλλει ουσιαστικά και στην σημαντική μείωση του κόστους μετακίνησης, για τους χιλιάδες συμπολίτες μας που θα ταξιδέψουν με αυτοκίνητο.»Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας