Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

"Απαξίωση των θεσμών και απειλές κατά Δημοτικού Συμβούλου" καταγγέλλει η πρόεδρος του Δ.Σ. Κύμης, κ. Αρετή Μπάτσα.

"Tην Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης συνήλθε σε τακτική συνεδρίασή του με θέματα ημερήσιας διάταξης ιδιαίτερα σημαντικά, όπως οι καταστροφές του Δήμου από την πρόσφατη θεομηνία.
 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης Τσικλιδής Κων/νος, Θεοδώρου Αλέξανδρος και Μπελιάς Ευάγγελος, -πριν την έναρξη του Δημ. Συμβουλίου- ανέμεναν στην είσοδο του Δημαρχείου την προσέλευση των συμβούλων προκειμένου να διαπιστώσουν αν θα σχηματιστεί απαρτία του σώματος. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που διαπιστώνοντας ότι δεν σχηματίζεται απαρτία δίχως την παρουσία τους, αποχωρούν ώστε να μην πραγματοποιηθεί Δημ. Συμβούλιο.
Κατά την προσέλευση του Δημοτικού Συμβούλου της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Πάφρα Ανάργυρου, όχι μόνο προσπάθησαν και οι τρεις να παρεμποδίσουν την είσοδό του στο Δημαρχείο χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «πουλημένε» κ.λ.π., αλλά ο Δημ. Σύμβουλος Μπελιάς Ευάγγελος εκτόξευσε απειλές και εκβιασμούς προς το πρόσωπό του, με την φράση «τη Δευτέρα θα δεις τι θα πάθεις».
Ο κ. Πάφρας κατήγγειλε το γεγονός αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και το γεγονός των τηλεφωνικών ανώνυμων και επώνυμων ύβρεων και απειλών που δέχθηκε την ίδια ημέρα προκειμένου να μην παρευρεθεί στο Δημ.Συμβούλιο και στην εισήγησή του ζήτησε προστασία από το Σώμα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θεωρεί ότι το θέμα είναι απλά προσωπικό ή ενδοπαραταξιακό (επειδή και οι δύο δημ. Σύμβουλοι ανήκουν στην παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών»), αλλά, σε συνδυασμό και με την αποχή της Μείζονος Αντιπολίτευσης από τα Συμβούλια, καταδεικνύει απαξίωση των θεσμών και προσβολή των πολιτών που τους εμπιστεύτηκαν.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα καταγγέλει τον Δημ. Σύμβουλο Μπελιά Ευάγγελο για την αήθη συμπεριφορά του προς το Δημ.Σύμβουλο Πάφρα Ανάργυρο, συμπεριφορά η οποία και στο παρελθόν έχει απασχολήσει το Σώμα όταν με ύβρεις και απειλές επίσης απευθύνθηκε σε μέλη του Δημ. Συμβουλίου και σύσσωμο στηρίζει τον Δημ. Σύμβουλο Πάφρα Ανάργυρο εκφράζοντας τη βούλησή του να προστατέψει τους θεσμούς από παρόμοιες συμπεριφορές".

      
Δημοφιλή σήμερα

«Σινεμά στην αυλή» με «Ρασομόν» και το βιβλίο που ενέπνευσε τον Κουροσάβα, στη Χαλκίδα

«Σινεμά στην αυλή» με «Ρασομόν» και το βιβλίο που ενέπνευσε τον Κουροσάβα, στη Χαλκίδα

14/7/2018
Ο «Καθρέφτης Τεχνών & Ιδεών» και οι Εκδόσεις Κοβάλτιο παρουσιάζουν το βιβλίο τ...
Η θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στη Χαλκίδα

Η θεατρική παράσταση «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στη Χαλκίδα

16/7/2018
Η θρυλική κωμωδία των Σακελλαρίου και Γιαννακόπουλου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, έρχεται στη Χαλκίδα....
Προκήρυξη για εκποίηση αλιευτικών εργαλείων από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

Προκήρυξη για εκποίηση αλιευτικών εργαλείων από το Λιμεναρχείο Χαλκίδας

15/7/2018
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας προκηρύσσει τη διεξαγωγή πρόχειρου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκποίησ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας