Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

"Απαξίωση των θεσμών και απειλές κατά Δημοτικού Συμβούλου" καταγγέλλει η πρόεδρος του Δ.Σ. Κύμης, κ. Αρετή Μπάτσα.

"Tην Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης συνήλθε σε τακτική συνεδρίασή του με θέματα ημερήσιας διάταξης ιδιαίτερα σημαντικά, όπως οι καταστροφές του Δήμου από την πρόσφατη θεομηνία.
 Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολίτευσης Τσικλιδής Κων/νος, Θεοδώρου Αλέξανδρος και Μπελιάς Ευάγγελος, -πριν την έναρξη του Δημ. Συμβουλίου- ανέμεναν στην είσοδο του Δημαρχείου την προσέλευση των συμβούλων προκειμένου να διαπιστώσουν αν θα σχηματιστεί απαρτία του σώματος. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που διαπιστώνοντας ότι δεν σχηματίζεται απαρτία δίχως την παρουσία τους, αποχωρούν ώστε να μην πραγματοποιηθεί Δημ. Συμβούλιο.
Κατά την προσέλευση του Δημοτικού Συμβούλου της Μείζονος Αντιπολίτευσης, Πάφρα Ανάργυρου, όχι μόνο προσπάθησαν και οι τρεις να παρεμποδίσουν την είσοδό του στο Δημαρχείο χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «πουλημένε» κ.λ.π., αλλά ο Δημ. Σύμβουλος Μπελιάς Ευάγγελος εκτόξευσε απειλές και εκβιασμούς προς το πρόσωπό του, με την φράση «τη Δευτέρα θα δεις τι θα πάθεις».
Ο κ. Πάφρας κατήγγειλε το γεγονός αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και το γεγονός των τηλεφωνικών ανώνυμων και επώνυμων ύβρεων και απειλών που δέχθηκε την ίδια ημέρα προκειμένου να μην παρευρεθεί στο Δημ.Συμβούλιο και στην εισήγησή του ζήτησε προστασία από το Σώμα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θεωρεί ότι το θέμα είναι απλά προσωπικό ή ενδοπαραταξιακό (επειδή και οι δύο δημ. Σύμβουλοι ανήκουν στην παράταξη «Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών»), αλλά, σε συνδυασμό και με την αποχή της Μείζονος Αντιπολίτευσης από τα Συμβούλια, καταδεικνύει απαξίωση των θεσμών και προσβολή των πολιτών που τους εμπιστεύτηκαν.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα καταγγέλει τον Δημ. Σύμβουλο Μπελιά Ευάγγελο για την αήθη συμπεριφορά του προς το Δημ.Σύμβουλο Πάφρα Ανάργυρο, συμπεριφορά η οποία και στο παρελθόν έχει απασχολήσει το Σώμα όταν με ύβρεις και απειλές επίσης απευθύνθηκε σε μέλη του Δημ. Συμβουλίου και σύσσωμο στηρίζει τον Δημ. Σύμβουλο Πάφρα Ανάργυρο εκφράζοντας τη βούλησή του να προστατέψει τους θεσμούς από παρόμοιες συμπεριφορές".

      
Δημοφιλή σήμερα

Νέο πρόγραμμα, νέα πρόσωπα και ο mr Ράδιο Αρβύλα Χρήστος Κιούσης στον Home Radio 89.1

Νέο πρόγραμμα, νέα πρόσωπα και ο mr Ράδιο Αρβύλα Χρήστος Κιούσης στον Home Radio 89.1

20/09/2017
Ο αγαπημένος σταθμός της πόλης μας, που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα...
Ο Χρήστος Παγώνης για το κλείσιμο του Καταφυγίου ζώων στο Βασιλικό

Ο Χρήστος Παγώνης για το κλείσιμο του Καταφυγίου ζώων στο Βασιλικό

22/09/2017
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξηγεί τους λόγους για το κλείσιμο ...
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 1ου Edipsos Multisport & Wellness Festival

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 1ου Edipsos Multisport & Wellness Festival

20/09/2017
Στα Λουτρά Αιδηψού θα πραγματοποιηθεί το 1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival. ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας