Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Επιμελητήριο Εύβοιας και τον πρόεδρο του Σίμωση Παναγιώτη επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 18 Μαΐου ο Ακριώτης Γιώργος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια και η υπεύθυνη για το ΣΕΒΕ εκ μέρους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Τζελφέ Καίτη στα γραφεία του Επιμελητηρίου.
Γιώργος Ακριώτης
Γιώργος Ακριώτης

Στην προγραμματισμένη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με τη λειτουργία του Επιμελητηρίου και το δύσκολο ρόλο του στα πλαίσια της γενικότερης ανάπτυξης και των συμφερόντων της εθνικής οικονομίας έπειτα από την επέλαση των μνημονιακών πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Στα πλαίσια αυτά συζητήθηκε το ζήτημα των πυρόπληκτων δανείων και η δυσκολία αποπληρωμής τους από τους επαγγελματίες σημειώνοντας την ανάγκη τέτοιου τύπου δάνεια να μπορούν  να ρυθμίζονται  με όρους που να δίνουν την δυνατότητα αποπληρωμής και προς το οποίο προσανατολίζεται η κυβέρνηση ενώ συζητήθηκε και το  πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους μικρομεριδιούχουςτης Ευβοϊκής Τράπεζας,θέμα που θα συζητηθεί στο προκαθορισμένο ραντεβού της Πέμπτης με τονΥπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κοΣταθάκη.

Η συζήτησε κατέληξε με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στην ανάγκη για την ανασυγκρότηση των Επιμελητηρίων ώστε με ευελιξία να εξυπηρετούν το ρόλο τους,μακριά από παλαιοκομματικέςτακτικές, ανασχεδιάζοντας τον τρόπο λειτουργίας τους και τις αρμοδιότητες τους μέσα σε νέο νομοθετικό πλαίσιο.
Δημοφιλή σήμερα

Κλειστή η συρταρωτή γέφυρα Ευρίπου

Κλειστή η συρταρωτή γέφυρα Ευρίπου

17/4/2019
Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας ενημερώνει ότι η γέφυρα του Ευρίπου θα κλείσει ένα χρονικό διάστημα, για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας....
Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας

Φέτος το Πάσχα στηρίζουμε τα εμπορικά καταστήματα της Χαλκίδας

17/4/2019
Η δημοτική κοινότητα Χαλκίδας καλεί τους Χαλκιδέους πολίτες, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών, να στηρίξουν όσο το δυνατό...
Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην πόλη της Χαλκίδος

Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην πόλη της Χαλκίδος

18/4/2019
Οι Ακολουθίες του Νυμφίου την Κυριακή των Βαΐων, Μεγ. Δευτέρα, Μεγ. Τρίτη και Μεγ. Τετάρτη θα αρχίζουν στις 19:00....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας