Ένα νέο τμήμα με έδρα την Χαλκίδα, για εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, θα δημιουργηθεί τον Οκτώβριο του 2015 στη Χαλκίδα.

Καθώς το παγκόσμιο περιβάλλον μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς, τα άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν τον μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και δεν είναι σε θέση να αφήσουν την εργασία τους, ή να παρευρίσκονται σε τάξεις, μπορούν να αξιοποιήσουν την εξ αποστάσεως μέθοδο διδασκαλίας, που αποτελεί την ιδανική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) εξ αποστάσεως του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ, ξεκίνησε το Νοέμβριο 2012 στην ελληνική γλώσσα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τη μέθοδο της διδασκαλίας και μάθησης εξ αποστάσεως και δίνει την ευκαιρία υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης, χωρίς να απαιτείται η συστηματική φυσική παρουσία των φοιτητών στην παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας και χωρίς να τροποποιεί τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Το πρόγραμμα μπορεί να συμπληρωθεί από 1-4 χρόνια.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για να εξελιχθούν σε αποτελεσματικά διευθυντικά στελέχη, σε οποιαδήποτε θέση, στο ταχέως μεταβαλλόμενο, διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα με αποφασιστικότητα που έχουν στόχο να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους και να μπορούν να παίρνουν αποφάσεις, να προσφέρουν στρατηγική κατεύθυνση και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους οικονομικούς, ανθρώπινους και τεχνολογικούς πόρους στους σύγχρονους οργανισμούς.

Τον Οκτώβριο 2015 ξεκινά νέο (εξ αποστάσεως) Τμήμα με έδρα την Χαλκίδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Σε ορισμένο αριθμό φοιτητών, προβλέπεται η χορήγηση υποτροφιών (με έκπτωση επί των διδάκτρων).

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Όσοι ενδιαφέρονται για τη φοίτησή τους από τον «πόλο» της Χαλκίδας, θα πρέπει να στείλουν, μέχρι την10/09/2015 την Αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας mba@unic.ac.cy και (μόνο) την Αίτηση, σε ηλεκτρονική μορφή (με σάρωση), στη διεύθυνση mba loxrh@teiste.gr.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην παραπάνω ιστοσελίδα αλλά και με δια ζώσης προσωπική επικοινωνία κατόπιν συνεννόησης (mba_loxrh@teiste.gr).

Ακολουθείστε μας στο Google News